Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Phil Thompson: «Χρειαζόμαστε ένα ποιοτικό κεντρώο»

Phil Thompson: «Χρειαζόμαστε ένα ποιοτικό κεντρώο»

Ο πρώην θρυλικός παίκτης και assistant manager των Κόκκινων προέτρεψε την ομάδα του να προχωρήσει στην απόκτηση ενός καλού κεντρώου παίκτη ,παρά τη σταθερότητα που υπάρχει στην ομάδα.

Δίνοντας μια συνέντευξη, όπως αναφέρθηκε στην Daily Express δήλωσε: « Θέλω να πιστεύω ότι ρίχνουμε μια ματιά και στο κέντρο. Την προηγούμενη σαιζόν λύσαμε το πρόβλημα του κεντρικού επιθετικού προωθώντας εκεί τον Mane ,οπότε έπρεπε να βρούμε κάποιον για να παίζει εκεί μόνιμα

Ο Phil Thompson περιέγραψε πως οι αποκτήσεις των Diogo Jota, Luis Diaz και Darwin Nunez κάνουν ήδη τεράστια διαφορά σε σχέση με πέρυσι όσο αφορά το βάθος στην ομάδα και πιστεύει ότι το ίδιο πρέπει να συμβεί και στο κέντρο.

«Αν λέγατε πριν 18 μήνες ότι ο Sadio Mane θα έφευγε από την Liverpool θα είχαμε τρομοκρατηθεί. Είχαμε παίκτες όπως οι Divock Origi και Takumi Minamino που δεν μας είχαν γεμίσει με ελπίδες για να καλύψουν αυτές τις θέσεις. Αλλά στη συνέχεια πήραμε τους Jota, Diaz και Nunez, οπότε τα πράγματα προχώρησαν και έτσι νιώθουμε πιο άνετοι πλέον σε σχέση με πριν.» ολοκλήρωσε.

Ενίσχυση στον χώρο του κέντρου θέλει να δει ο Phil Thompson.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com