Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπέγραψε το συμβόλαιο του και έφυγε για την Crawley Town o Balagizi

Υπέγραψε το συμβόλαιο του και έφυγε για την Crawley Town o Balagizi

Ο λόγος για τον James Balagizi ο οποίος αφού υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Κόκκινους δόθηκε ως δανεικός για την επόμενη σαιζόν στην Crawley Town.

O μικρός αποκτήθηκε από την Manchester City στην ηλικία των 11 χρόνων και έκτοτε ανέπτυξε με ταχύτητα το ταλέντο του αφού πάντοτε έπαιζε σε ομάδες των Redsπάνω από το όριο ηλικίας του.

Όταν ήταν 15 χρονών έπαιξε για τους U18 σκοράροντας μάλιστα δύο φορές στο ντεμπούτο του ενώ τώρα στην ηλικία των 18 δόθηκε ως δανεικός στην ομάδα της League Two.

Ο Kevin Betsy ,manager της Crawley είχε συνεργαστεί με τον Balagizi στις μικρές Εθνικές ομάδες της Αγγλίας- του είχε δώσει μάλιστα την ευκαιρία για το ντεμπούτο στην ηλικία των 15, και δεν μπόρεσε να κρύψει την απόλυτη ικανοποίηση του για την απόκτηση του παίκτη.

«Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες που η Liverpool συμφώνησε να μας παραχωρήσει τον James.» είπε στο επίσημο site της Crawley.

«Είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος νεαρός που τον γνωρίζω εδώ και καιρό. Στην Liverpool τον εκτιμούν ιδιαίτερα οπότε η κίνηση τους να μας τον δανείσουν λέει πολλά για την ομάδα

«Ο James είναι ένας παίκτης του κέντρου box-to- box με ιδιαίτερα αθλητικά προσόντα και ταχύτητα. Μπορούν να του ανατεθούν και αμυντικοί ρόλοι και είναι ιδιαίτερα έξυπνος όσο αφορά τις θέσεις που παίρνει στον αγωνιστικό χώρο

«Είναι φανταστική μεταγραφή για μας δεδομένου ότι από μικρή ηλικία έχει παίξει και στις Εθνικές ομάδες

Για τον δανεισμό του ο Balagizi είπε: «Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα εδώ και νομίζω ότι ήταν η σωστή κίνηση για μένα και την οικογένεια μου. Η σχέση μου με τον Kevin,ο οποίος με παρότρυνε συνέχεια να έρθω εδώήταν καθοριστική

«Πάντως αφότου μου μίλησε έκανα μια έρευνα για την ομάδα και μου άρεσαν πραγματικά τα σχέδια τους για το μέλλον.» ολοκλήρωσε.

Ο James Balagizi πανηγυρίζει ένα από τα περσινά του γκολ.
Ο James Balagizi πανηγυρίζει ένα από τα περσινά του γκολ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com