Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέος αριθμός στην φανέλα για τον Harvey Elliott;

Νέος αριθμός στην φανέλα για τον Harvey Elliott;

Σε αλλαγή νούμερου στην φανέλα θα προχωρήσει ο 19χρονος ο Harvey Elliott σύμφωνα με την Mirror.

Ο νεαρός της Liverpool, φενεται ότι πήρε την απόφαση μόλις στα 19 να αλλάξει για πρώτη φορά τον αριθμό στην φανέλα του και σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα επέλεξε το 19.

Ο Άγγλος διεθνής είχε και την επιλογή του αριθμού 10 και σύμφωνα, με την ίδια πηγή θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του Lionel Messi δηλαδή αρχικά να φορέσει το 19 για τίς πρώτες του σεζόν στην αγγλική ομάδα και ύστερα να πάρει το 10.

Η σεζόν που μας έρχεται είναι πολύ καθοριστική για τούς νεαρούς της Liverpool στο χώρο του κέντρου δηλαδή τους Harvey Elliott, Fabio Carvalho και Curtis Jones διοτι, η ομάδα επέλεξε να μην αγοράσει το φετινό καλοκαίρι έμπειρο  παίκτη στην θέση του κέντρου και να περιμένει το επόμενο για πιθανό αντικαταστάτη του Jordan Henderson.

Ο Γερμανός τεχνικός των Reds πιστεύει πολύ στους δύο πρώτους, που θα είναι καθοριστική παίκτες για την επόμενη σεζόν της ομάδας έχοντας δείξει και οι δύο υπέροχα δείγματα.

Όσο για τον Curtis Jones, ο Jürgen Klopp θα του δώσει ακόμα μια ευκαιρία να δείξει σταθερότητα, κάτι που αν δεν το κάνει, πολύ πιθανόν του χρόνου να αποχωρήσει απο την ομάδα.

Μένει να δούμε, ποιος θα είναι ο αριθμός που θα επιλέξει ο Fabio Carvalho.

Με νέο νούμερο ο Harvey Elliott;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com