Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στον Bellingham αρέσει η προοπτική της Liverpool

Στον Bellingham αρέσει η προοπτική της Liverpool

Με πολύ καλό μάτι βλέπει ο Jude Bellingham την προοπτική να αγωνιστεί στη Liverpool, σύμφωνα με τον Neil Jones του Goal.com.

Ο διεθνής μέσος αρέσει πολύ στον Jürgen Klopp και οι Reds δείχνουν να είναι διατεθειμένοι να μην ενισχυθούν το φετινό καλοκαίρι στη μεσαία τους γραμμή, ώστε να κινηθούν για την απόκτηση του Bellingham σε έναν χρόνο, όταν δηλαδή θα είναι διαθέσιμος από την Borussia Dortmund.

Η Dortmund προχώρησε ήδη στην πώληση του Erlinh Haaland στην Manchester City τον περασμένο μήνα και δεν θέλει να χάσει και το άλλο της μεγάλο αστέρι, κατά τη διάρκεια του ίδιου καλοκαιριού.

Οι Reds γνωρίζουν επίσης πως αν περιμένουν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, για να κάνουν την κίνηση τους, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσουν τις Manchester United και Chelsea, στισ οποίες επίσης αρκετά ο παίκτης.

Πρόβλημα βέβαια ενδέχεται να αποτελέσουν και οι απαιτήσεις της Γερμανικής ομάδας, καθώς έχει συνηθίσει να προχωρά σε αρκετά ακριβές πωλήσεις, όταν δεν υπάρχουν σχετικές ρήτρες αποχώρησης.

Μια εναλλακτική σε περίπτωση που η μεταγραφή του Bellingham δεν προχωρήσει, θα μπορούσε να ήταν ο Nicola Barella της Inter, που αρέσει στον Γερμανό προπονητή της ομάδας, σύμφωνα με τον Jones.

Άλλες λύσεις για τον χώρο του κέντρου θα μπορούσαν να ήταν οι νεαροί και ταλαντούχοι, Carney Chukwuemeka και Luka Sucic των Aston Villa και RB Salzburg αντίστοιχα.

Ο Chukwuemeka εντυπωσιάζει με την εθνική Αγγλίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 19 ετών και φαίνεται πως έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του, ενώ η περίπτωση του Susic ενδεχομένως να ήταν πιο εύκολη, λόγω των καλών σχέσεων που διατηρεί η Liverpool με το Red Bull Group.

Εξαιρετικές είναι οι σχέσεις μεταξύ Bellingham και Henderson.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com