Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν ήταν 100 χιλ. την εβδομάδα ο μισθός του Mane»

«Δεν ήταν 100 χιλ. την εβδομάδα ο μισθός του Mane»

Ο Sadio Mane δεν εισέπραττε 100 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα στη Liverpool, αλλά περισσότερα χρήματα, όπως ξεκαθάρισε ο PR agent του παίκτη, Bacary Cisse σε δηλώσεις του.

Ο διεθνής άσος δεν τα βρήκε με την ομάδα για νέο συμβόλαιο και επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Bayern Munich με αυξημένες χρηματικές απολαβές, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει οι εβδομαδιαίες του απολαβές στο Anfield ήταν εκείνες που αναφέρονταν σε διάφορα μέσα.

Ο Cisse δήλωσε στο TV5 Monde:

“ Αυτές είναι ψευδείς φήμες. Δεν θέλαμε να μιλήσουμε για αυτό. ”

“ Ένας παίκτης του διαμετρήματος του Sadio, δεν θα μπορούσε να λαμβάνει τα χρήματα που έλεγε ο κόσμος. Τα νούμερα που κυκλοφορούν είναι τελείως λάθος. ” Πρόσθεσε ο Cisse.

“ Ο Sadio εισέπραττε ήδη περισσότερα χρήματα από εκείνα που έπαιρνε, όταν ήρθε στη Liverpool από τη Southampton. Ανανέωσε το συμβόλαιο του το 2018 και ο μισθός του ήταν αρκετά υψηλότερος από εκείνον που αναφερόταν στα media. ”

“ Νομίζω πως ο Sadio διάλεξε την σωστή ομάδα την σωστή στιγμή. ”

“ Κέρδισε τα πάντα στη Liverpool και είχε έρθει η ώρα να ψάξει μια νέα πρόκληση κάπου αλλού. Το project της Bayern ήταν πολύ ελκυστικό. ” Ολοκλήρωσε ο εκπρόσωπος του Sadio Mane.

Παίκτης της Bayern Munich και επίσημα είναι ο Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com