Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την αποχώρηση του Mane

Ο Klopp για την αποχώρηση του Mane

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τη Liverpool ο Sadio Mane, με τον Jürgen Klopp να τον αποχαιρετά με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο Γερμανός συγκεκριμένα αναφέρει:

“ Είναι μια μεγάλη στιγμή. Δεν έχει νόημα να προσπαθεί κανείς να προσποιηθεί το αντίθετο. Ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών της Liverpool φεύγει και πρέπει να αναγνωρίσουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό. ”

“ Φεύγει με την ευγνωμοσύνη και την αγάπη μας. Φεύγει με εγγυημένη την παρουσία του ανάμεσα στους μεγάλους. Και, ναι, φεύγει σε μια στιγμή όπου είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. ”

“ Δεν πρέπει να μένουμε σε αυτά που χάνουμε τώρα, αντί να γιορτάσουμε αυτό που είχαμε το προνόμιο να έχουμε. Τα γκολ που σημείωσε, τα τρόπαια που κέρδισε, ένας θρύλος, σίγουρα, αλλά και ένα σύγχρονο σύμβολο της Liverpool. ”

“ Από τότε που πέρασε για πρώτη φορά την πόρτα, μας έκανε καλύτερους. Αν κάποιος μας είχε πει εκείνη τη στιγμή τι θα συνέβαλλε και θα πετύχαινε για αυτόν τον σύλλογο, δεν είμαι σίγουρος ότι θα ήταν δυνατό να καταλάβουμε εκείνη τη στιγμή. ”

“ Το να είσαι τόσο καλός για μια τόσο διαρκή περίοδο και να βελτιώνεις συνεχώς σεζόν με σεζόν – ανεξάρτητα από το πόσο ψηλά έβαλε τον πήχη του στην προηγούμενη – είναι παράδειγμα για οποιονδήποτε παίκτη οπουδήποτε στον πλανήτη ότι ο επαγγελματισμός και η αφοσίωση οδηγεί σε ανταμοιβή. ”

“ Σέβομαι απόλυτα την απόφασή του και είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί μας το κάνουν επίσης. Αν αγαπάτε τη Liverpool Football Club, πρέπει να αγαπάτε τον Sadio – αδιαπραγμάτευτο. ”

“ Είναι δυνατόν να το κάνουμε, ενώ η αποδοχή της ήττας μας είναι κέρδος της Bayern. Του ευχόμαστε μόνο επιτυχία σε κάθε ματς που παίζει, εκτός αν φυσικά είναι εναντίον μας. Το αστέρι του θα συνεχίσει να ανεβαίνει, δεν έχω καμία αμφιβολία. ” Είπε ο Klopp.

“ Παίκτης παγκόσμιας κλάσης! ”

“ Αληθινός θρύλος του club! ”

“ Ιδανικό πρότυπο! ”

“ Ο τέλειος συμπαίκτης!

“ Συνηγορητικός, άνθρωπος που νοιάζεται! ”

“ Αλλά οι τρεις λέξεις που φαίνονται πιο κατάλληλες για σήμερα είναι και οι πιο δύσκολες να πεις: «Θα μου λείψεις! ”

Sadio Mane και Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com