Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: « Όταν άκουσα για το ενδιαφέρον της Bayern, ήθελα να πάω εκεί»

Mane: « Όταν άκουσα για το ενδιαφέρον της Bayern, ήθελα να πάω εκεί»

Ο Sadio Mane, εξήγησε στην BILD γιατί προτίμησε να αφήσει τη Liverpool για την Bayern Munich.

Οι Κόκκινοι συμφώνησαν να πουλήσουν τον παίκτη στην ομάδα της Bundesliga για το ποσό των 35 εκατομμυρίων λιρών, δίνοντας έτσι τέλος στην εξάχρονη παραμονή του Σενεγαλέζου στο Anfield.

Την Τρίτη λοιπόν ο Mane πέταξε στο Μόναχο για να ολοκληρώσει την τελευταία φάση των ιατρικών του εξετάσεων στην Γερμανική ομάδα , ενώ στη συνέχεια κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ,φωτογραφίες του παίκτη με την προπονητική φανέλα της Bayern.

Αν και η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, ο Mane έδωσε μια σύντομη συνέντευξη στην BILD ,όπου παραδέχθηκε ότι μόλις άκουσε το ενδιαφέρον της Bayern για αυτόν ήθελε να πετύχει η μεταγραφή αυτή οπωσδήποτε.

«Όταν ο ατζέντης μου, μου είπε για το ενδιαφέρον της Bayern για μένα, ενθουσιάστηκα» είπε ο παίκτης.

«Είδα τον εαυτό μου στην ομάδα τους

«Είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο και παλεύουν κάθε χρόνο για όλους τους τίτλους. Οπότε για μένα ήταν η σωστή απόφαση

«Ο ατζέντης μου, επισήμανε το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων για μένα- κάτι που συμβαίνει φυσικά σε πολλούς

«Όταν όμως στη Bayern μου παρουσίασαν το πλάνο τους, είχα το συναίσθημα ότι ήμουν μέρος αυτών των σχεδίων περισσότερο από κάθε άλλον.»

Όταν ο παίκτης ρωτήθηκε για την προοπτική της κατάκτησης του τροπαίου του Champions League με την Bayern Munich απάντησε: « Κάθε παιδί και κάθε παίκτης θέλει να κερδίσει το Champions League -και δεν θα έλεγα όχι. Βρίσκομαι πλέον σε μια πολύ ,πολύ ανταγωνιστική ομάδα

«Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για κάτι τέτοιο, αφού δεν παίξαμε καν κάποιο αγώνα ως ομάδα. Θα δώσουμε όμως τα πάντα για να φτάσουμε στον τελικό.» ολοκλήρωσε.

Μόνο Bayern ήθελε ο Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com