Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μήπως πρέπει να γίνουν δεύτερες σκέψεις για τον Alex Oxlade-Chamberlain;

Μήπως πρέπει να γίνουν δεύτερες σκέψεις για τον Alex Oxlade-Chamberlain;

Η προδιαγραφόμενη στάση της Liverpool να μην προχωρήσει στην απόκτηση μέσου, αυτό το καλοκαίρι, ίσως θα πρέπει να επιφέρει την επαναξιολόγηση του μέλλοντος του Alex Oxlade-Chamberlain.

Σύμφωνα με τους Times, η Liverpool θα περιμένει μέχρι την επόμενη χρονιά για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της.

Η προσπάθεια απόκτησης του Aurelien Tchouameni, οδήγησε στο συμπέρασμα ότι ο Jurgen Klopp ήθελε διακαώς να ενισχύσει το κέντρο των Reds. Ωστόσο, αυτό τώρα δεν φαίνεται να ισχύει.

Αν είχε αποκτηθεί o Tchouameni ή οποιοσδήποτε άλλος, θα ήταν απίθανη η παραμονή του Oxlade-Chamberlain, καθώς υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα, αμέσως μετά το τέλος της σεζόν, τα οποία υποστήριζαν ότι η Liverpool ήταν έτοιμη να τον παραχωρήσει στην τιμή των 10 εκατομμυρίων λιρών. Μέχρι και η Manchester United είχε αναφερθεί ως ένας πιθανός προορισμός για τον Ox.

Αφού δεν πραγματοποίησε καμία εμφάνιση τους δύο τελευταίους μήνες της σεζόν, είναι προφανές ότι βρίσκεται στο περιθώριο. Επιπλέον, τώρα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Από επιχειρηματική άποψη, τώρα θα ήταν η καλύτερη στιγμή να παραχωρηθεί. Αλλά η Liverpool έχει συχνά δείξει ότι δεν έχει πρόβλημα να επιτρέψει σε παίκτες να φύγουν ελεύθεροι έχοντας εξαντλήσει το συμβόλαιό τους.

Αν η Liverpool αναμένει να εισπράξει ένα ποσό γύρω στα 10 εκατομμύρια λίρες για τον Oxlade-Chamberlain, ίσως αξίζει τον κόπο να τον κρατήσει στην ομάδα.

Είχε πολύ καλή απόδοση κατά διαστήματα την περασμένη σεζόν, ειδικά το διάστημα απουσίας των Sadio Mane και Mohamed Salah στο AFCON.

Η ικανότητά του να παίζει στα φτερά, καθώς και να προσφέρει περισσότερη ώθηση στη μεσαία γραμμή από ορισμένους άλλους συμπαίκτες του τον καθιστούν μια διαφορετική επιλογή για τον Klopp.

Εάν μείνει για έναν ακόμη χρόνο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα θέλει να αποδείξει ότι αξίζει να είναι εκεί. Είτε θα παίξει για επέκταση του συμβολαίου του στην Liverpool είτε για να κερδίσει νέο συμβόλαιο σε άλλη ομάδα.

Υποτίθεται ότι είναι επίσης ένα «πολύ δημοφιλές» μέλος της ομάδας. Καθώς οι Reds χάνουν τον Mane και τον Divock Origi αυτό το καλοκαίρι, μπορεί να είναι υπερβολικό να δούμε ακόμα ένα παίκτη, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα για αρκετό καιρό, να αποχωρεί.

Φυσικά πολλά μπορεί να εξαρτηθούν από τις προσφορές που φτάνουν για το Ox. Αλλά αν δεν έρθει τίποτα λογικό στο δρόμο της Liverpool, ίσως θα ήταν καλύτερα να παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο.

Δεύτερες σκέψεις για Oxlade-Chamberlain;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com