Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πλησιάζει στη Bayern ο Mane

Πλησιάζει στη Bayern ο Mane

Όλο και πιο κοντά στην Bayern Munich είναι ο Sadio Mane, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Γερμανικός σύλλογος είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση που θα πλησιάζει τα χρήματα που ζητάει η Liverpool.

Ο επιθετικός τα έχει ήδη βρει σε όλα με τους πρωταθλητές Γερμανίας και περιμένει μα συμφωνήσουν οι δύο ομάδες, ώστε να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στην Allianz Arena.

Οι Βαυαροί είναι έτοιμοι να πετάξουν για την Αγγλία και το Merseyside, προκειμένου να συμφωνήσουν με τη Liverpool για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Ο τεχνικός διευθυντής της Bayern, Hasan Salihamidzic ηγείται των διαπραγματεύσεων από την πλευρά των Γερμανών, τη στιγμή που ο Julian Ward ήταν ξεκάθαρος πως ο Salihamidzic θα χάσει τον χρόνο του, αν πετάξει στην Αγγλία χωρίς να έχει πρόθεση να κάνει κάποια καλύτερη πρόταση.

Η Liverpool θα κάνει αποδεκτή μια πρόταση της Bayern, αν αγγίζει τα £40 εκατομμύρια που θέλει να εισπράξει από τον Σενεγαλέζο, έχοντας ήδη βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Darwin Nunez.

Οι Reds μέχρι στιγμής δεν έχουν λάβει κάποια νέα πρόταση, όμως όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

Το συμβόλαιο του Mane με την Bayern θα είναι τριετές.

Ο Sadio Mane μια ανάσα μακριά από την Bayern.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com