Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καλωσόρισμα και από τον Luis Suarez στον Nunez!

Καλωσόρισμα και από τον Luis Suarez στον Nunez!

Luis Suarez και Darwin Nunez στην εθνική Ουρουγουάης.

Ευχές στον Darwin Nunez για καλή επιτυχία με τη φανέλα της Liverpool έδωσε μέσω Instagram ο πρώην κεντρικός επιθετικός των Reds, Luis Suarez!

Ο νέος φορ της Liverpool ανέβασε μια φωτογραφία έξω από το AXA Training Centre στο Kirkby στην οποία πίνει μάτε (είδος τσαγιού, δημοφιλές στη Λατινική Αμερική) και γράφει «Για πάντα Ουρουγουανός».

Ο θρυλικός συμπατριώτης του, ο οποίος αγωνίστηκε με τεράστια επιτυχία για τρεισήμισι χρόνια με τη κόκκινη φανέλα, απάντησε στο ποστάρισμα του, αστειεύθηκε για το μάτε και έπειτα ευχήθηκε πολλά γκολ.

Συγκεκριμένα, ο Suarez είπε: «Εγώ έφερα πρώτος το μάτε στη Liverpool, αλλά ελπίζω εσύ να να είσαι πρώτος στα γκολ! Μια αγκαλιά!».

Ο Nunez σίγουρα μεγάλωσε με τον Suarez να μεγαλουργεί στα γήπεδα της Ευρώπης και είναι δεδομένο ότι δεν θα άφηνε αναπάντητο το σχόλιο του συμπαίκτη του πια στην Εθνική Ουρουγουάης, λέγοντας πως: «Χαρά μου να βαδίζω στα βήματά σου. Ελπίζω να παίξω όπως έπαιξες και εσύ στη Liverpool!».

O Luis Suarez φόρεσε τη φανέλα των Reds σε 133 αγώνες, σκόραρε 82 γκολ και μοίρασε άλλα 46, αφήνοντας το στίγμα του για τα καλά στο πρωτάθλημα της Premier League ως ένας από τους πιο ταλαντούχους και πιο αποτελεσματικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία του.

Η συζήτηση ανάμεσα σε Suarez και Nunez στο Instagram.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com