Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τριήμερο στη Σκιάθο για διακοπές ο Κώστας Τσιμίκας

Τριήμερο στη Σκιάθο για διακοπές ο Κώστας Τσιμίκας

Στη Σκιάθο πέρασε τις προηγούμενες μέρες των διακοπών του, μαζί με τον πατέρα του και τους φυσιοθεραπευτές του, ο Κώστας Τσιμίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Liverpool.gr, ο Έλληνας διεθνής αποφάσισε να περάσει ένα κομμάτι των καλοκαιρινών διακοπών του στο νησί των Σποράδων. Ο μπακ της Liverpool έχει επιλέξει το συγκεκριμένο νησί πολλές φορές για ξεκούραση, καθώς ο πατέρας του δραστηριοποιείται με τον τομέα του τουρισμού στην Σκιάθο.

Ο Τσιμίκας, βρέθηκε στο νησί, με τον ατζέντη του και μερικούς φυσικοθεραπευτές έφτασε στο νησί με σκοπό τη ξεκούραση και την αποκατάσταση ενόψει της νέας σεζόν.

Θυμίζουμε ότι και την νέα σεζόν ο Τσιμίκας θα αγωνίζεται κανονικά με τους Κόκκινους, καθώς αυτήν την στιγμή ζει το παιδικό του όνειρο, το οποίο ήταν να αγωνιστεί για την Liverpool και είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τις συμμετοχές του και την συνεισφορά του στον Σύλλογο. Όπως είχε δηλώσει πρόσφατα, θα κάνει τα πάντα για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και να βοηθήσει την Liverpool να κατακτήσει ακόμα πολλούς τίτλους

Ο Κώστας αποχώρησε σήμερα από την Σκιάθο με το επόμενο προορισμό του να είναι ακόμα άγνωστος

Ο Κώστας Τσιμίκας πανηγυρίζει το εύστοχο πέναλτι απέναντι στην Chelsea για να δώσει το κύπελλο στην Liverpool

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com