Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καλωσόρισμα από Klopp και Alexander-Arnold στον Nunez!

Καλωσόρισμα από Klopp και Alexander-Arnold στον Nunez!

O Darwin Nunez φωτογραφίζεται μετά την επισημοποίηση της απόκτησής του.

Τη χαρά τους για τη μεταγραφή του Darwin Nunez έδειξαν μέσω δηλώσεων και… ποσταρίσματος οι Jurgen Klopp και Trent Alexander-Arnold αντίστοιχα.

O Jurgen Klopp, συγκεκριμένα, μίλησε στο liverpoolfc.com για την μεταγραφή του νεαρού φορ από την Ουρουγουάη.

«Αυτά είναι υπέροχα νέα, πραγματικά υπέροχα νέα. Είμαι πολύ ευγνώμων σε όλους στον σύλλογο που το έκαναν να συμβεί. Δείξαμε αποφασιστικότητα και φιλοδοξία».

«Ο Darwin είναι υπέροχος παίκτης. Ήδη είναι πολύ καλός αλλά έχει και τόσες πολλές δυνατότητες να γίνει ακόμα καλύτερος. Γι’ αυτό είναι τόσο συναρπαστικό, για να είμαι ειλικρινής. Η ηλικία του, η επιθυμία του, η θέλησή του να είναι ακόμα καλύτερος από ότι είναι σήμερα. Η πίστη του στο έργο μας και σε αυτό που επιδιώκουμε να κάνουμε ως σύλλογος».

«Είναι τόσο ενθουσιασμένος από εμάς όσο κι εμείς από αυτόν, κάτι που δημιουργεί μια υπέροχη σχέση, όταν εκτιμάει ο ένας τις δυνάμεις του άλλου. Αυτή είναι σίγουρα η περίπτωση εδώ. Πιστεύει ότι του ταιριάζουμε και πιστεύουμε ότι είναι ο κατάλληλος για εμάς – ας το κάνουμε λοιπόν».

«Έχει όλα τα κομμάτια που ψάχνουμε. Μπορεί να βάλει ρυθμό, φέρνει ενέργεια, μπορεί να απειλήσει χώρο από κεντρικές και ευρείες περιοχές. Είναι επιθετικός και δυναμικός με την κίνησή του».

«Παίζει χωρίς φόβο, είναι δυνατός. Ξέρω ότι θα ενθουσιάσει τους υποστηρικτές μας».

«Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε όλοι ότι έχουμε ένα «έργο σε εξέλιξη» με τον Darwin. Το αναγνωρίζει και ο ίδιος, σίγουρα. Μου αρέσει η συγκέντρωση και η ταπεινότητα που έχει».

«Έχουμε ήδη υπέροχες επιθετικές επιλογές και είναι μέρος αυτού τώρα. Άρα δεν υπάρχει καμία πίεση πάνω του. Υπογράφει για πολύ καιρό και σκοπεύουμε να καλλιεργήσουμε το ταλέντο του και να το δούμε να μεγαλώνει».

«Είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην υπέροχη οικογένεια της Liverpool και είμαι σίγουρος ότι οι υποστηρικτές μας θα τον κάνουν να νιώσει σαν στο σπίτι του από την πρώτη στιγμή που θα έχει το Liverbird στο στήθος του».

Γρήγορος στο να τον καλωσορίσει στο σύλλογο ήταν και ο δεξιός μπακ της ομάδας, Trent Alexander-Arnold, ο οποίος με ένα ποστάρισμα υποσχέθηκε πολλές… ασίστ στον Nunez!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com