Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Θέλει μόνο Bayern ο Mane»

«Θέλει μόνο Bayern ο Mane»

Μόνο την Bayern Munich έχει στο μυαλό του ο Sadio Mane, σύμφωνα με πληροφορίες του Γερμανικού Sky Sports.

Η Liverpool μπορεί να έχει απορρίψει τις δύο πρώτες προτάσεις των Γερμανών, όμως θεωρείται δεδομένο πως θα επιστρέψουν με μια καλύτερη πρόταση, η οποία θα πλησιάσει αρκετά τα £42 εκατομμύρια που θέλει η ομάδα.

Σύμφωνα με τον Florian Plettenberg του Sky Germany, ο διεθνής άσος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του μόνο στην Allianz Arena και έχει ενημερώσει εδώ και καιρό την Liverpool για την επιθυμία του να μην συνεχίσει στο Νησί.

Όπως προσθέτει ο ίδιος δημοσιογράφος, όλα δείχνουν πως οι δύο ομάδες θα συμφωνήσουν οριστικά για την μεταγραφή του Σενεγαλέζου, όμως αυτό θα πάρει χρόνο και δεν θα συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Liverpool και Bayern θα συνεχιστούν, με τις δύο ομάδες να θέλουν να βρεθεί η «χρυσή τομή», ώστε ο παίκτης να πάρει τη μεταγραφή στην ομάδα που θέλει.

Για να προκύψει πάντως μια συμφωνία, θα πρέπει οι Βαυαροί να βελτιώσουν σημαντικά τις προτάσεις τους, καθώς η τελευταία περιελάμβανε γελοία μπόνους (όπως τα χαρακτήρισαν στη Liverpool) και δεν έφτανε ούτε τα £30 εκατομμύρια.

Αντικαταστάτης του στη Liverpool θα είναι ο Darwin Nunez.

Θέλει μόνο Bayern ο Sadio Mane.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com