Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα μπόνους της μεταγραφής του Nunez

Τα μπόνους της μεταγραφής του Nunez

O Darwin Nunez.

Η Liverpool συμφώνησε με την Benfica για την μεταγραφή του Darwin Nunez στο Anfield, με το συνολικό ποσό να μπορεί να φτάσει τα £85 εκατομμύρια, αν πληρωθούν όλα τα μπόνους που συμφωνήθηκαν.

Τα εγγυημένα χρήματα που θα λάβει ο Πορτογαλικός σύλλογος ανέρχονται σε £64 εκατομμύρια, ενώ μπορεί να εισπράξει και άλλα £21 εκατομμύρια με τη μορφή μπόνους.

Αν πληρωθούν όλα τα μπόνους ή ακόμη και ένα μέρος, τότε ο 22χρονος θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία την Reds, ξεπερνώντας εκείνη του Virgil van Dijk που κόστισε £75 εκατομμύρια.

Πως όμως θα πληρωθούν όλα τα μπόνους που συμφωνήθηκαν;

Σύμφωνα με την Record και την O Jogo, η Benfica θα λάβει τα πρώτα £4.3 εκατομμύρια, όταν ο παίκτης πραγματοποιήσει 10 εμφανίσεις.

Οι Αετοί της Λισαβώνας θα λάβουν άλλα £8.5 εκατομμύρια, αν ο επιθετικός φτάσει τις 60 εμφανίσεις με την Famous Red Shirt.

Τέλος τελευταία £8.5 εκατομμύρια σχετίζονται με ατομικούς και συλλογικούς στόχους και θα πληρωθούν δηλαδή αν ο Ουρουγουανός φτάσει σε έναν συγκεκριμένο αριθμό γκολ και η ομάδα κατακτήσει τρόπαια, όπως η Premier League και το Champions League.

Είναι η δεύτερη πιο ακριβή πώληση στην ιστορία της Benfica και του Πορτογαλικού ποδοσφαίρου, μετά από εκείνη του Joao Felix το καλοκαίρι του 2019, η οποία κόστισε €126 εκατομμύρια στην Atletico Madrid.

Ο Nunez σκόραρε κόντρα στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com