Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Ward στην Πορτογαλία για να κλείσει τη μεταγραφή του Nunez

Ο Ward στην Πορτογαλία για να κλείσει τη μεταγραφή του Nunez

Η μεταγραφή του Darwin Nunez στη Liverpool φαίνεται πως έχει μπει πλέον στην τελική της ευθεία και ο Julian Ward βρίσκεται από το Σάββατο στην Πορτογαλία για τις τελικές συζητήσεις με την Benfica.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας και αντικαταστάτης του Michael Edwards, πέταξε χθες για την Πορτογαλία, ώστε να διαπραγματευτεί με την Benfica και στη συνέχεια να συμφωνήσει αναφορικά με τον τρόπο που θα γίνει το deal και η πληρωμή των χρημάτων.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα και πληροφορίες, οι δύο ομάδες έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία για την μετακίνηση του παίκτη στο Anfield. Όπως αναφέρει ο Paul Joyce, υπάρχει μια απόσταση £8 εκατομμυρίων ανάμεσα στους δύο συλλόγους και αυτός ήταν ο λόγος του ταξιδιού του Ward.

Η Liverpool φέρεται να προσφέρει £60 εκατομμύρια εγγυημένα, με τους Πορτογάλους να ζητούν £68 εκατομμύρια. Το πιθανότερο πάντως είναι να βρεθεί η χρυσή τομή μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο Nunez δεν αγωνίστηκε με την εθνική του ομάδα στο φιλικό με τον Παναμά το βράδυ του Σαββάτου, καθώς περιμένει και εκείνος να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του στο Νησί, για χάρη των Reds.

Αν τελικά πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Ουρουγουανού, θα είναι η μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιήσει η Liverpool στην ιστορία της, ξεπερνώντας εκείνη του Virgil van Dijk.

Στον δρόμο για το Anfield ο Darwin Nunez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com