Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Από τις προτεραιότητες μου η Χρυσή Μπάλα»

Salah: «Από τις προτεραιότητες μου η Χρυσή Μπάλα»

Συνέντευξη στο France Football παραχώρησε ο Mo Salah, μιλώντας για τη Χρυσή Μπάλα, τον τελικό του Champions League, αλλά και την μέθοδο εκγύμνασης που ακολουθεί στο σπίτι του.

Για το ενδεχόμενο κατάκτησης της Χρυσής Μπάλας είπε:

“ Θέλω να με αναγνωρίζει ο κόσμος ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή και η Χρυσή Μπάλα αποτελεί μια προτεραιότητα όσο αφορά τους στόχους μου. ”

“ Θέλω να την κερδίσω, όπως ο George Weah, ο μόνος Αφρικανός που το έχει κάνει. Είναι αλήθεια πως σοκαρίστηκα με την έβδομη θέση μου το 2021. ”

“ Για αυτή τη χρονιά η ήττα από τη Real Madrid είναι ένα μειονέκτημα, ακόμη και αν έκανα ένα καλό παιχνίδι στον τελικό. ”

“ Δεν ακυρώνει όμως όλα όσα είχα καταφέρει τους προηγούμενους μήνες. Ας περιμένουμε την ψηφοφορία. Αν δεν κερδίσω την Χρυσή Μπάλα το 2022, τότε θα κάνω τα πάντα για να την κερδίσω το επόμενο έτος. ”

Τι άλλαξε φέτος στο παιχνίδι του:

“ Πέρυσι το καλοκαίρι βρισκόμουν στην Ελλάδα για διακοπές είχα ξαπλώσει μπροστά από τη θάλασσα. Ρώτησα τον εαυτό μου πως θα γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής, γιατί γινόταν όλο και πιο δύσκολο, διότι είχα πάντα 2,3 αμυντικούς μπροστά μου. ”

“ Έπρεπε να βρω νέους τρόπους για να ανοίξω το παιχνίδι μπροστά μου, να βρω άλλους χώρους. Όπως φαίνεται πέτυχε, τα στατιστικά μου βελτιώθηκαν. ”

“ Ο αντίπαλος αμυντικός πρέπει να λέει συνέχεια: «Ωχ, πάλι αυτός!». Ο στόχος μου είναι να μην βρίσκει χρόνο να ανακτήσει την αναπνοή του. Πρέπει να νιώθει τον κίνδυνο σε κάθε στιγμή στα 90 λεπτά. ”

Για τον τελικό του Παρισιού πρόσθεσε:

“ Αξίζαμε να κερδίσουμε, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, πήρα δύο ή τρεις πολύ μεγάλες, αλλά ο Courtois έκανε απίστευτες αποκρούσεις. Είναι η δουλειά του, η Real τον απέκτησε γι’ αυτό. Κέρδισε το βραβείο του παίκτη του αγώνα. Ήταν το βράδυ του. ”

“ Εδώ πάλι, αντλώ έμπνευση από το παρελθόν. Το 2018 χάσαμε τον τελικό του Champions League, από τη Real Madrid και την επόμενη σεζόν ήμασταν πρωταθλητές Ευρώπης. Αυτό στοχεύω. Πρέπει πάντα να κοιτάμε μπροστά, όχι να παραπονιόμαστε. ” Είπε ο Salah.

Όσο για τη φυσική του κατάσταση:

“ Δύο δωμάτια στο σπίτι μας είναι αφιερωμένα σε διαφορετικά μηχανήματα γυμναστικής, bodybuilding. Στο σπίτι μπορώ να κάνω και κρυοθεραπεία, υπάρχει θάλαμος. Ψάχνω συνεχώς να βελτιώνω τη φυσική μου κατάσταση.”

“ Είναι αλήθεια ότι μου αρέσει να λέω ότι το σπίτι μου μοιάζει με νοσοκομείο, [αλλά] στη γυναίκα μου δεν αρέσει αυτό! [Αυτή] λέει ότι περνάω περισσότερο χρόνο με τα μηχανήματα μου παρά με αυτήν! ”

Για τη διατροφή του:

“ Προτιμώ το μπρόκολο, τις γλυκοπατάτες, το ψάρι, το κοτόπουλο και πάντα σαλάτα. Όταν πηγαίνω σε ένα υπέροχο εστιατόριο στο Λονδίνο, προτιμώ το σούσι. Τρώω πίτσα το πολύ μια φορά το μήνα. Λατρεύω τα χάμπουργκερ, αλλά δεν τα τρώω σχεδόν ποτέ γιατί μετά νιώθω βαρύς! ”

Να γίνει ο καλύτερος του κόσμου θέλει ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com