Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Έτοιμος να ταξιδέψει στην Αγγλία ο Nunez»

«Έτοιμος να ταξιδέψει στην Αγγλία ο Nunez»

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η μεταγραφή του Darwin Nunez στη Liverpool, με τις τελευταίες πληροφορίες από την Ουρουγουάη να κάνουν λόγο για ταξίδι του παίκτη μέσα στις επόμενες ημέρες ή ώρες στην Αγγλία.

Οι Reds έχουν ήδη συμφωνήσει με τον επιθετικό για συμβόλαιο 5 ετών και έχουν επίσης καταθέσει επίσημη πρόταση στη Benfica για την απόκτηση του, η οποία με τα μπόνους φτάνει τα €100 εκατομμύρια.

Όπως αναφέρουν τις τελευταίες ώρες στην Ουρουγουάη, ο Darwin αποχώρησε από την αποστολή της εθνικής του ομάδας, ώστε να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Όπως ανέφερε αρχικά ο Ουρουγουανός ρεπόρτερ, Diego Jokas και στη συνέχεια επιβεβαίωσαν όλα τα τοπικά μέσα, ο Nunez δεν θα είναι διαθέσιμος για το αποψινό φιλικό της χώρας του με τον Παναμά και είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψει μέσα στις επόμενες ώρες στην Αγγλία, ώστε να ολοκληρώσει και τυπικά την μετακίνηση του στη Liverpool.

Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό, η μεταγραφή είναι όλο και πιο κοντά, με την Liverpool να βρίσκει στο πρόσωπο του 22χρονου τον ιδανικό αντικαταστάτη του Sadio Mane, αλλά και έναν ικανότατο επιθετικό για τα επόμενα χρόνια.

Ο Nunez θα γίνει η δεύτερη ή η τρίτη μεταγραφή της ομάδας το φετινό καλοκαίρι, αφού έχει ήδη αποκτηθεί ο Fabio Carvalho και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Calvin Ramsay.

Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Nunez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com