Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Όρισε τιμή πώλησης για Chamberlain η Liverpool

Όρισε τιμή πώλησης για Chamberlain η Liverpool

Στην πόρτα της εξόδου από τη Liverpool βρίσκονται αρκετοί ποδοσφαιριστές, με τον Alex Oxlade-Chamberlain να είναι ένας από αυτούς.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ox θα αποτελέσει παρελθόν από το Anfield το φετινό καλοκαίρι, πέντε χρόνια μετά την μεταγραφή του από την Arsenal το 2017.

Η Liverpool πλήρωσε £35 εκατομμύρια στην Arsenal, για να τον κάνει δικό της και θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος αυτών των χρημάτων, αν τον πουλήσει το φετινό καλοκαίρι, έναν χρόνο πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του με τον σύλλογο.

Οι Reds, σύμφωνα με την Liverpool ECHO, κοστολογούν τον ποδοσφαιριστή μόλις στα £10 εκατομμύρια και περιμένουν προτάσεις το επόμενο διάστημα από ενδιαφερόμενες ομάδες.

Το πιθανότερο σενάριο για τον Chamberlain είναι να παραμείνει στο Νησί, με την West Ham να είναι μια από τις ομάδες που τον έχουν στη λίστα τους.

Ο πρώην διεθνής κεντρικός πραγματοποίησε μόνο 7 εμφανίσεις στο δεύτερο μισό της σεζόν που μας πέρασε, βοηθώντας όμως ουσιαστικά με γκολ τον Ιανουάριο, όταν οι Mo Salah, Sadio Mane και Naby Keita βρίσκονταν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Παρόμοια είναι τα ποσά που προσπαθήσει να εισπράξει η ομάδα και από τις πωλήσεις των Neco Williams και Nat Phillips, με τον Takumi Minamino να κοστολογείται στα £17 εκατομμύρια.

Δεν είδαμε τον Oxlade-Chamberlain μετά τον αγώνα του City Ground.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com