Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ένα βήμα πριν τη Liverpool o Darwin Nunez!

Ένα βήμα πριν τη Liverpool o Darwin Nunez!

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και η Liverpool κρυφό καμάρι τις τελευταίες μέρες ότι ο Darwin Nunez είναι κοντά στο να φορέσει τα κόκκινα.

Άλλωστε, οι επιβεβαιώσεις για τις τελικές επαφές μεταξύ των Reds και της Benfica έρχονται και από τη Πορτογαλία, και από την Αγγλία αλλά ακόμα και από την Ουρουγουάη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Manchester United έκανε μια τελική απόπειρα να… κλέψει τον παίκτη, όμως η απάντηση ήταν ένα ξεκάθαρο «όχι», με τα μέσα των Κόκκινων Διαβόλων τώρα να διαρρέουν πως στο Old Trafford βλέπουν τη μεταγραφή ως γκάφα (!) λόγω του κόστους της.

Στην ουσία, επιβεβαίωση για σχεδόν ολοκληρωμένη συμφωνία ήρθε και από την Ισπανία. Συγκεκριμένα, ο Σαουδάραβας ιδιοκτήτης της UD Almeria, από την οποία και αγόρασε τον Nunez η Benfica, ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία του φορ των Πορτογάλων με τη φανέλα της Liverpool. Προφανώς, ο Turki Al-Sheikh έχει μια… ενημέρωση παραπάνω, αφού στη συμφωνία ανάμεσα σε Λουζιτανούς και Ανδαλουσιανούς υπάρχει και ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20%, το οποίο σημαίνει πως στα γραφεία της Almeria έχει φτάσει ειδοποίηση για τη πορεία των διαπραγματεύσεων.

Η μεταγραφή μοιάζει πια θέμα ωρών, σε μια συμφωνία ύψους 80 εκατομμυριών ευρώ συν άλλα 20 σε μορφή μπόνους επίτευξης στόχων.

Πλησιάζει στη Liverpool ο Nunez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com