Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Άξιζε το βραβείο ο Salah»

Klopp: «Άξιζε το βραβείο ο Salah»

Δικαίως αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Premier League για τη σεζόν που μας πέρασε ο Mo Salah, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp μετά την απονομή του βραβείου στον Αιγύπτιο.

Ο προπονητής των Reds ανέφερε στις δηλώσεις του:

“ Αυτό που μου αρέσει πραγματικά σε αυτό το βραβείο είναι ότι ψηφίζεται από τους παίκτες. Αυτό είναι το ένα έπαθλο που πρέπει να σας ενδιαφέρει. Έτσι, στην περίπτωση του Mo είναι οι αριθμοί, τα γκολ, αλλά και με όλα τα σκαμπανεβάσματα στη σεζόν, αυτή είναι μια νίκη που άξιζε. ”

“ Ό,τι και να πουν οι οπαδοί. Οι δικοί σου οπαδοί λένε πάντα «είσαι ο σπουδαίος» και όλοι οι άλλοι λένε «πώς μπορεί να το κέρδισε. ”

“ Το αξίζει απόλυτα, και γι’ αυτό είναι η δεύτερη φορά που κερδίζει αυτό το υπέροχο τρόπαιο. Συγχαρητήρια, Mo, παρεμπιπτόντως! ”

“ Είναι γεμάτος επιθυμία, δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται και είναι εργάτης. Ξέρω ότι το λέμε πολύ, αλλά είναι πραγματικά ο πρώτος στην προπόνηση – ίσως ο Millie τον κερδίζει κατά καιρούς – αλλά είναι πάντα ο τελευταίος! ”

“ Είδα [πώς μπορούσε να βελτιωθεί ο Salah] όταν τον αναζητήσαμε και είδα πολλά βίντεο του, και δεν ήταν το τέρας που έχει γίνει τώρα τώρα. Ήμουν απίστευτα ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να δουλέψω μαζί του. ”

“ Ναι, μιλήσαμε, ήταν μια πολύ καλή συζήτηση. Αλλά όλοι χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να μάθουμε για ένα άτομο. Η στιγμή που ήξερα ότι θα ήταν εξαιρετικός ήταν όταν τον γνώρισα ως άνθρωπο. ”

Ξανά κορυφαίος ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com