Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Είμαι χαρούμενος και περήφανος»

Salah: «Είμαι χαρούμενος και περήφανος»

Χαρούμενος και περήφανος δήλωσε ο Mo Salah που κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της σεζόν που μας πέρασε, μετά από ψηφοφορία των παικτών.

Ο Αιγύπτιος έκανε τη διαφορά από την αρχή της σεζόν, έχοντας τα περισσότερα γκολ, τις περισσότερες ασίστ, αλλά και το καλύτερο τέρμα.

Ο Αιγύπτιος μετά την παραλαβή του βραβείου του δήλωσε:

“ Ευχαριστώ πολύ. Είναι υπέροχο, πάντα, να κερδίζεις βραβεία – ατομικά ή συλλογικά. Αυτό είναι μεγάλο. Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος για αυτό. ”

“ Αυτό είναι πολύ καλό βραβείο για να κερδίσεις, ειδικά επειδή ψηφίζεται από παίκτες. Όταν το σκέφτομαι, φυσικά ήθελα πρώτα από όλα την Premier League, το Champions League επίσης. Αλλά ως άτομο, σου δείχνει λίγο ότι δούλεψες πολύ σκληρά και παίρνεις αυτό για το οποίο δούλεψες. Όχι μόνο ατομικά – συλλογικά, σίγουρα η ομάδα έρχεται πρώτη. ”

“ Αλλά κερδίζεις αυτό των δημοσιογράφων, κερδίζεις και αυτό των παικτών, σου δείχνει ότι η σεζόν ήταν πραγματικά καλή. ”

Αν έχει αλλάξει ο τρόπος σκέψης του:

“ Όταν μεγαλώνεις νιώθεις ότι είσαι πιο σταθερός, αντιμετωπίζεις καλύτερα την πίεση και ξέρεις ακριβώς τι θέλεις από το ποδόσφαιρο. Απλώς προσπαθώ να ηρεμήσω και να βοηθήσω την ομάδα. ”

“ Γι’ αυτό νομίζω ότι κέρδισα το Playmaker Award, γιατί έχεις περισσότερη επίγνωση του παιχνιδιού, οπότε προσπαθείς να κάνεις τους ανθρώπους δίπλα σου καλύτερους και να κάνεις τον εαυτό σου καλύτερο και στο παιχνίδι. ”

Ξανά κορυφαίος ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com