Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποδεσμεύτηκε από την εθνική και ξεκίνησε διακοπές ο Alexander-Arnold

Αποδεσμεύτηκε από την εθνική και ξεκίνησε διακοπές ο Alexander-Arnold

Η σεζόν 2021-2022 επιτέλους έλαβε τέλος για τον Trent Alexander-Arnold, μετά την αποδέσμευσή του από τις υποχρεώσεις της Αγγλίας για το Nations League.

Το δεξί full-back της Liverpool πήρε άδεια από τον Gareth Southgate να αποχωρήσει από τα Τρία Λιοντάρια και να ξεκινήσει το καλοκαιρινό του break, μετά από μία σεζόν 63 παιχνιδιών για τους Reds (o Trent αγωνίστηκε στα 47, και με 4234 λεπτά ήταν τρίτος σε συμμετοχές στη λίστα των παικτών της ομάδας μας).

Φυσικά επρόκειτο για μία προειλημμένη απόφαση, καθώς ο Southgate γνωρίζει πολύ καλά ποιοι από τους παίκτες του καταπονήθηκαν περισσότερο μέσα στη σεζόν.

Πέραν των συμμετοχών του με τη Liverpool, ο 23χρονος Scouser κατέγραψε και 255 αγωνιστικά λεπτά με την εθνική ομάδα της χώρας του κατά τη διάρκεια της σεζόν, τα 62 εκ των οποίων ήρθαν στην πρόσφατη ήττα της από την Ουγγαρία.

Έτσι, θα είναι εκτός αποστολής στα δύο τελευταία παιχνίδια των Άγγλων, εναντίον της Ιταλίας και (ξανά) της Ουγγαρίας.

Πλην του TAA, τόσο ο Virgil van Dijk, όσο και ο Luis Diaz αντιμετωπίστηκαν με κατανόηση από τις δικές τους εθνικές ομάδες. Ο μεν Ολλανδός συμφωνήθηκε να αγωνιστεί μόνο σε ένα παιχνίδι του Nations League (εναντίον του Βελγίου την περασμένη Παρασκευή, στον δε Κολομβιανό επετράπη να ξεκινήσει τις διακοπές του μετά τη λήξη της σεζόν.

Αποχώρησε από την εθνική ο Alexander-Arnold.
Αποχώρησε από την εθνική ο Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com