Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Konate: «Μου δίνει πολλές συμβουλές ο van Dijk»

Konate: «Μου δίνει πολλές συμβουλές ο van Dijk»

Για την κλήση του στην εθνική ανδρών της Γαλλίας για πρώτη φορά και τη συνεργασία του με τον Virgil van Dijk μίλησε ο Ibrahima Konate στο RMC.

Ο στόπερ για την κλήση του στην εθνική είχε να πει:

“ Ήμουν σε ένα σκάφος με μερικούς φίλους στην Ελλάδα. Διασκεδάζαμε και γελούσαμε. Είδα δύο αναπάντητες κλήσεις και αποφάσισα να καλέσω γιατί δεν ήξερα τον αριθμό. Για 5 λεπτά χάθηκα ενώ οι φίλοι μου χόρευαν! ”

“ Όταν βγήκε στα μέσα ενημέρωσης ήταν μια μεγάλη πηγή υπερηφάνειας για εμένα και την οικογένειά μου. Ήμουν πολύ χαρούμενος. Με καλωσόρισαν στην ομάδα πολύ καλά. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που γνωρίζω ήδη από το πέρασμα μου στο Παρίσι ή στη Sochaux στις ομάδες νέων.”

“ Ήταν λίγο πιο δύσκολο να επιστρέψω μετά το Champions League, ακόμα κι αν έχω λίγο ρυθμό. Δεν έχω την επιλογή για το αν είμαι έτοιμος ή όχι. Αν πρέπει να παίξω, είμαι στρατιώτης και θα είμαι εκεί για την ομάδα. ”

“ Ζεις στη Γαλλία, υπηρετείς τη χώρα σου και υπάρχει επιπλέον πίεση σε σύγκριση με το να παίζεις σε έναν σύλλογο το πρώτο σου παιχνίδι. Αλλά προσπαθώ να προετοιμαστώ για αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο χωρίς να το σκέφτομαι πολύ. ”

“ Δεν ξέρω πότε θα έρθει ο πρώτος μου αγώνας, αλλά θέλω να προετοιμαστώ καλά για αυτό. ” Είπε ο Konate.

Για τη συνεργασία του με τον van Dijk πρόσθεσε:

“ Ο van Dijk είναι ο καλύτερος στόπερ στον κόσμο και μου δίνει πολλές συμβουλές. ”

“ Όχι μόνο ο van Dijk, αλλά μάλλον όλοι οι παίκτες όπως ο [Joe] Gomez και [Joel] Matip. Αυτοί είναι έμπειροι παίκτες που με έχουν βοηθήσει. Κάθε παίκτης της Liverpool με έχει βοηθήσει, σε κάθε θέση όπως ο Mane ή ο Fabinho. ”

“ Είναι μόνο η αρχή και ελπίζω να μάθω πολλά πράγματα και να προχωρήσω. Όσον αφορά τις ιδιότητές μου, πιστεύω ότι είμαι γρήγορος και ότι είμαι έξυπνος παρά τις σωματικές μου ιδιότητες. Τέλος, δεν φοβάμαι να έχω την μπάλα στα πόδια μου. ”

“ Παίζαμε επίσης πολύ ψηλά στη Leipzig. Έχω μάθει πολλά πράγματα στη Liverpool. Κοιτάζοντας μόνο το παιχνίδι του van Dijk, είδα ότι έτρεχε λιγότερο από εμένα στους αγώνες και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Πρέπει να βελτιώσω τη θέση μου στο γήπεδο. ”

Πολλοί παίκτες βοήθησαν τον Konate.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com