Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πωλητήριο στον Chamberlain βάζει η Liverpool

Πωλητήριο στον Chamberlain βάζει η Liverpool

Έτοιμος να κλείσει είναι ο κύκλος του Alex Oxlade-Chamberlain στη Liverpool, σύμφωνα με τον Paul Joyce.

Οι Reds βάζουν πωλητήριο στον Άγγλο χαφ και θα του επιτρέψουν να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι, αν λάβουν κάποια πρόταση που να τους ικανοποιεί οικονομικά.

Ο Ox μπορεί να κατάφερε να μείνει μακριά από τους τραυματισμούς τη σεζόν που μας πέρασε, αλλά δεν κατέγραψε ούτε λεπτό συμμετοχής μετά τα μέσα Μαρτίου και τον αγώνα με την Nottingham Forest για το FA Cup.

Στο τελευταίο δίμηνο ήταν κυρίως εκτός αποστολής και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν το φετινό καλοκαίρι από τη Liverpool, έναν χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιο του με την ομάδα.

Τη σεζόν που μας πέρασε πραγματοποίησε συνολικά 29 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με την ομάδα να απορρίπτει πρόταση της Newcastle τον Ιανουάριο.

Δεν είναι σίγουρο αν οι Magpies θα επανέλθουν για την απόκτηση του, αλλά εάν το κάνουν, είναι πολύ πιθανό να λάβουν μια διαφορετική απάντηση αυτή τη φορά από τους Reds.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να συνεχίσει ο Oxlade-Chamberlain την καριέρα του σε κάποια ομάδα της Premier League, ακόμη και αν αυτή βρίσκεται εκτός του big six, στο οποίο αγωνίζεται για δέκα και πλέον χρόνια, με Arsenal και Liverpool.

Προς αποχώρηση ο Alex Oxlade-Chamberlain.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com