Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kelleher: «Δεν είμαι σίγουρος αν θα μείνω»

Kelleher: «Δεν είμαι σίγουρος αν θα μείνω»

Μόνο σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Caoimhin Kelleher στο ρόστερ της Liverpool για τη νέα σεζόν, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη τύπου της εθνικής Ιρλανδίας.

Ο νεαρός keeper ήταν καθοριστικός τη φετινή σεζόν για τους Reds, βοηθώντας την ομάδα να κερδίσει το Carabao Cup, σκοράροντας από την άσπρη βούλα στη διαδικασία των πέναλτι εναντίον της Chelsea στο Wembley.

Δεν θα μπορούσε όμως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ενός δανεισμού τη σεζόν που μας έρχεται, ώστε να αποκομίσει περισσότερες εμπειρίες.

Ερωτηθείς σχετικά με το μέλλον του είπε:

“ Δεν είμαι σίγουρος για το τι θα συμβεί ακόμα. Τελειώνω ακόμα αυτή τη σεζόν και μετά θα έχουμε συζητήσεις για να δούμε τι θα συμβεί. ”

Για τη συμβολή του στην κατάκτηση του Carabao Cup:

“ Το να κερδίσεις ένα κύπελλο με έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως η Liverpool ήταν προφανώς μια εξαιρετική στιγμή. Όταν το κάνεις μία φορά, θέλεις να το κάνεις ξανά και ξανά και να νιώσεις ξανά αυτό το συναίσθημα. ”

“ Μου έδωσε μεγάλο κίνητρο να προσπαθήσω να το κάνω ξανά και να αποκτήσω ξανά αυτές τις εμπειρίες. Και σε κάνει περήφανο, πολύ περήφανο που βρίσκεσαι σε έναν τοίχο (των τερματοφυλάκων στο AXA Training Centre) με θρύλους σαν αυτόν. ” Απάντησε ο Kelleher.

Ο Kelleher σκοράρει στον τελικό του Carabao Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com