Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την ανανέωση του Milner

Ο Klopp για την ανανέωση του Milner

Για την ανανέωση του συμβολαίου του James Milner για μια ακόμη σεζόν μίλησε ο Jürgen Klopp στην ιστοσελίδα του συλλόγου το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Millie θα παραμείνει για τουλάχιστον άλλη μια σεζόν στο Anfield, με τον Γερμανό προπονητή να είναι κομβικός στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

Στις δηλώσεις του ο Γερμανός ανέφερε:

“ Είμαι ενθουσιασμένος με αυτά τα νέα. Είναι σημαντικό για εμάς – όλους μας. Πολλές φορές αναφέρονται οι ηγετικές ικανότητες του James και η επιρροή του στα αποδυτήρια, και φυσικά αυτό είναι σωστό και δικαιολογημένο. ”

“ Κανείς δεν πρέπει να παραβλέπει την ποιότητά του στον αγωνιστικό χώρο, όπου συνεχίζει να αποδίδει σε ένα επίπεδο που σημαίνει ότι απλά δεν είχαμε την πολυτέλεια να τον χάσουμε. ”

“ Ο επαγγελματισμός του είναι το σημείο αναφοράς για κάθε αθλητή και γι’ αυτό δίνει τον τόνο σε αυτή την ομάδα με την ικανότητα και τη συμπεριφορά του. Είχαμε τη μεγαλύτερη δυνατή σεζόν την περασμένη σεζόν και ο Millie γινόταν μόνο πιο δυνατός, καλύτερος και με μεγαλύτερη επιρροή όσο προχωρούσε η σεζόν. ”

“ Συνήθως, οι συζητήσεις που είχαμε για την επέκταση του συμβολαίου του επικεντρώνονταν στο: τι είδους συνεισφορά βλέπουμε σε εκείνον ως παίκτη; Η απάντησή μου σε αυτόν ήταν η ίδια που θα μοιραστώ με τους οπαδούς: δεν το περιορίζουμε στις εμφανίσεις. ”

“ Θέλουμε το ίδιο και πάλι από αυτόν, γιατί αυτό δεν είναι δυνατό να αντικατασταθεί. Μπορεί ακόμα να το κάνει και ακόμα το χρειαζόμαστε. Οπότε είμαι ευγνώμων που απάντησε στο κάλεσμα και συμφώνησε να μας δώσει τον επιπλέον χρόνο της εξαιρετικής καριέρας του. Περισσότερα θα έρθουν. ”

Ο James Milner στον τελικό του Carabao Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com