Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον για τον Darwin Nunez

Επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον για τον Darwin Nunez

O Darwin Nunez.

Το ενδιαφέρον της Liverpool για τον Darwin Nunez της Benfica επιβεβαιώθηκε από τον Paul Joyce των Times.

Οι Reds είναι δεδομένο πως θα βγουν στην αγορά για την απόκτηση ενός επιθετικού, αν πωληθεί ο Sadio Mane και αυτός θα μπορούσε να ήταν ο Nunez.

Η ομάδα θα επιδιώξει όμως να τον κάνει δικό της, μόνο αν κρίνει πως οι απαιτήσεις της Benfica δεν είναι παράλογες και παράλληλα μπορέσει να δώσει τόσο στην Πορτογαλική ομάδα, όσο και στον παίκτη τα χρήματα που ζητούν.

Δίχως αμφιβολία, ο Ουρουγουανός αρέσει στη Liverpool, ο οποίος μάλιστα σκόραρε εντός και εκτός έδρας κόντρα στην ομάδα του Jürgen Klopp στο Uefa Champions League της φετινής της σεζόν, εντυπωσιάζοντας παράλληλα με την απόδοση του συνολικά στη διοργάνωση.

Σοβαρό ενδιαφέρον για τον διεθνή άσο υπάρχει και από την Manchester United, με την βασική διαφορά να είναι πως οι Red Devils δείχνουν πρόθυμοι να πληρώσουν οποιοδήποτε ποσό τους ζητήσουν οι Αετοί της Λισαβώνας.

Ο Nunez πάντως φέρεται να προτιμά την προοπτική του Anfield, σύμφωνα με τον Miguel Delaney της Independent και μένει να δούμε αν θα γίνει κάποια κίνηση από την πλευρά της Liverpool το φετινό καλοκαίρι ή αν η ομάδα θα στραφεί σε άλλες πιο οικονομικές λύσεις.

Ο Darwin Nunez εντυπωσίασε στο Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com