Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Abraham σε Trent: «Έρχομαι σε εσάς τη νέα σεζόν» (vid)

Abraham σε Trent: «Έρχομαι σε εσάς τη νέα σεζόν» (vid)

Ένα απλό αστείο ή μια προαναγγελία μιας ενδεχόμενης μεταγραφής στη Liverpool το φετινό καλοκαίρι; Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τη δεδομένη στιγμή, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως ο Tammy Abraham είπε στον Trent Alexander-Arnold πως «θα έρθω σε εσάς την επόμενη σεζόν».

Οι δύο άσοι βρίσκονται στην εθνική ομάδα της Αγγλίας και η παρακάμερα των Τριών Λιονταριών τους έπιασε σε ένα στιγμιότυπο, με τον επιθετικό να λέει στον Trent: «Trent, καλή επιτυχία, έρχομαι σε εσάς την επόμενη σεζόν. ”

Δεν αποκλείεται να μην αναφερόταν σε κάποια πιθανή μεταγραφή ο πρώην ποδοσφαιριστής της Chelsea και να εννοούσε πως στην επόμενη προπόνηση θα είναι με την πλευρά των νικητών, καθώς στο συγκεκριμένο διπλό η ομάδα του Trent Alexander-Arnold ήταν εκείνη που επικράτησε, με τον δεξιό back των Reds να συμβάλλει με μια καθοριστική πάσα.

Ο Tammy Abraham πραγματοποίησε μια πολύ καλή πρώτη σεζόν στην Ιταλία με την As Roma, βοηθώντας μάλιστα την ομάδα του Jose Mourinho να πανηγυρίζει τον πρώτο της τίτλο, μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, με την κατάκτηση του Uefa Conference League.

Η Roma φυσικά είναι πολύ ευχαριστημένη με τον διεθνή και σκοπεύει να του ανανεώσει το συμβόλαιο, όμως από χθες το βράδυ έχει ξεκινήσει στο Twitter μια φημολογία αναφορικά με μια ενδεχόμενη μετακίνηση του στη Liverpool, καθώς και το αν θα ταίριαζε στην ομάδα.

Ευρωπαϊκό τίτλο κατέκτησε ο Tammy Abraham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com