Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απαιτεί εξηγήσεις για τον τελικό και η Real Madrid

Απαιτεί εξηγήσεις για τον τελικό και η Real Madrid

Εξηγήσεις από την UEFA για την ταλαιπωρία των οπαδών της στον τελικό του Champions League στο Παρίσι απαιτεί και η Real Madrid, όπως έκανε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση της, την Παρασκευή.

Οι Μαδριλένοι υπέστησαν και εκείνη μια σοβαρή ταλαιπωρία όσο αφορά την είσοδο τους στο γήπεδο, ενώ δέχθηκαν και επιθέσεις από ντόπιους, οι οποίοι είχαν φυσικά ως στόχο να τους ληστέψουν.

Ο CEO της Liverpool, Billy Hogan τις τελευταίες ημέρες συνεργάζεται με τον Florentino Perez, ώστε οι δύο ομάδες να λάβουν τις απαραίτητες απαντήσεις, τόσο από την UEFA, όσο και από την Γαλλική κυβέρνηση, η οποία εξακολουθεί να κρύβεται, λέγοντας το ένα ψέμα μετά το άλλο.

Η Real αναφέρει στην ανακοίνωση της:

“ Δεδομένων των ατυχών γεγονότων που έλαβαν χώρα στις 28 Μαΐου στην περιοχή και στις εισόδους του Stade de France, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του σταδίου, η Real Madrid CF θα ήθελε να δηλώσει τα ακόλουθα για την υπεράσπιση των οπαδών μας που έπεσαν θύματα αυτών των γεγονότων:

«1. Θέλουμε να μάθουμε ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν στον ορισμό της έδρας του τελικού και ποια κριτήρια λήφθηκαν υπόψη για όσα έγιναν εκείνη την ημέρα.

«2. Ομοίως, ζητάμε απαντήσεις και εξηγήσεις που καθορίζουν ποιος ήταν υπεύθυνος που άφησε τους οπαδούς αβοήθητους και ανυπεράσπιστους – των οποίων η γενική συμπεριφορά ήταν ανά πάσα στιγμή υποδειγματική.

«Κατανοούμε ότι αυτό που θα έπρεπε να ήταν μια μεγάλη γιορτή ποδοσφαίρου για όλους τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα μετατράπηκε σε ατυχή γεγονότα που έχουν προκαλέσει βαθιά οργή σε όλο τον κόσμο.

«Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στις αποκαλυπτικές εικόνες που προσφέρουν τα μέσα ενημέρωσης, πολλοί από τους οπαδούς δέχθηκαν βίαιες επιθέσεις, παρενοχλήσεις και ληστείες.

«Κάποια γεγονότα έγιναν επίσης όταν οδηγούσαν με τα αυτοκίνητά τους ή τα λεωφορεία φοβούμενοι για τη σωματική τους ασφάλεια. Μερικοί από αυτούς μάλιστα χρειάστηκε να περάσουν τη νύχτα στο νοσοκομείο για τραυματισμούς που έλαβαν.

«Το ποδόσφαιρο έχει μεταδώσει στον κόσμο μια εικόνα πολύ μακριά από τις αξίες και τους στόχους που πρέπει πάντα να επιδιώκει.

«Οι οπαδοί τους και οι οπαδοί μας αξίζουν ανταπόκριση και να ξεκαθαρίσουν οι σχετικές ευθύνες, ώστε καταστάσεις όπως αυτές που βιώσαμε να ξεριζωθούν για πάντα από το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. »

Απαιτεί εξηγήσεις για τον τελικό και η Real Madrid
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com