Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αρέσει ο Bellingham αλλά για το 2023

Αρέσει ο Bellingham αλλά για το 2023

Ένας παίκτης που αρέσει πολύ στην Liverpool είναι ο Jude Bellingham της Borussia Dortmund, με την περίπτωση του να μην είναι καθόλου εύκολη.

Οι Reds είναι πολύ πιθανό να βγουν στην αγορά για την απόκτηση ενός μέσου αυτό ή το επόμενο καλοκαίρι, ειδικά αν αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές, όπως οι Naby Keita και James Milner.

Άπαντες στην ομάδα όμως αντιλαμβάνονται πως θα είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσουν τον διεθνή Άγγλο το φετινό καλοκαίρι από την Dortmund, η οποία έχει ήδη δει το άλλο της μεγάλο αστέρι, τον Erling Haaland να αποχωρεί με προορισμό της Manchester City, όπως αναφέρουν τα μέσα του Merseyside.

Οι Reds θεωρούν πως ο άσος θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στη Γερμανία και θα μπορέσουν να κινηθούν για την απόκτηση του το ερχόμενο καλοκαίρι, αν και αυτό θα σημαίνει πως θα πρέπει να δαπανήσουν ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό, για να τον κάνουν δικό τους.

Ο βασικός μεταγραφικός στόχος της ομάδας για τον χώρο του κέντρου το φετινό καλοκαίρι ήταν ο Aurelien Tchouameni, ο οποίος όμως αναμένεται να γίνει κάτοικος Μαδρίτης και να φορέσει τη φανέλα της Real Madrid που θα πληρώσει περίπου €80 εκατομμύρια στην AS Monaco, για να τον κάνει δικό της.

Προς παραμονή στη Γερμανία για φέτος ο Jude Bellingham.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com