Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Elliott για την έλευση του Fabio Carvalho

Ο Elliott για την έλευση του Fabio Carvalho

Παίκτης της Liverpool είναι και επίσημα ο Fabio Carvalho, καθώς η ομάδα ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα την συμφωνία με της Fulham για την απόκτηση του.

Ο γεννημένος στην Πορτογαλία μέσος συνυπήρξε με τον Harvey Elliott στη Fulham, με τον τελευταίο να μιλά στη Liverpool ECHO για την έλευση του στο Anfield.

Ο Harvey συγκεκριμένα είπε:

“ Ήταν ο αγαπημένος μου παίκτης με τον οποίο έπαιζα ως νεαρός στη Fulham, για να είμαι ειλικρινής. Εγώ και εκείνος είχαμε μια εξαιρετική σχέση, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου και σίγουρα θα τον προσέξω όταν έρθει. ”

“ Αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί να το κάνω αυτό, απλά θα ταιριάζει απόλυτα με την υπόλοιπη ομάδα. Έχει τα πάντα μέσα του, κάθε χαρακτηριστικό που μπορείς να σκεφτείς, και γι’ αυτό η Liverpool τον έχει αποκτήσει. ”

“ Έτσι είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δω τι μπορεί να φέρει σε αυτή την ομάδα καθώς και σε όλους τους οπαδούς και είμαι σίγουρος ότι θα τους κερδίσει πολύ γρήγορα. Έτσι, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα τον ξαναδώ μετά από τρία περίπου χρόνια. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα μοιράζομαι ξανά το γήπεδο μαζί του. ”

“ Νομίζω ότι είναι ένας πολύ ευέλικτος παίκτης, μπορεί να παίξει οπουδήποτε και είμαι σίγουρος ότι θα είναι πρόθυμος να παίξει οπουδήποτε στο γήπεδο. Θέλει απλώς να παίξει ποδόσφαιρο. Πάντα είχε αυτή την δίψα και την επιθυμία μέσα του και απλά του αρέσει το ποδόσφαιρο. ”

Πρώτη φετινή μεταγραφή της Liverpool ο Fabio Carvalho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com