Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Liverpool θα έκανε κίνηση για Son αν η Tottenham έμεινε εκτός τετράδας»

«Η Liverpool θα έκανε κίνηση για Son αν η Tottenham έμεινε εκτός τετράδας»

Η Liverpool σκεφτόταν πολύ σοβαρά να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Heung-min Son, αν η Tottenham έμεινε εκτός της πρώτης τετράδας της Premier League, σύμφωνα με δημοσίευμα του football.london.

Όπως αναφέρει ο Alasdair Gold του Λονδρέζικου μέσου, η Liverpool έχει στη λίστα της τον πρώτο σκόρερ (μαζί με τον Mo Salah) της φετινής Premier League και μια πρόταση για την απόκτηση του θα μπορούσε να γίνει, αν οι Spurs δεν κατάφερναν να προκριθούν στο Uefa Champions League της επόμενης περιόδου.

Εν τέλει όμως το σύνολο του Antonio Conte κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση της επόμενης σεζόν, οπότε δεν θα χρειαστεί να προχωρήσει σε πώληση ενός αστεριού της.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ο Κορεάτης αρέσει πολύ στον Jürgen Klopp και ο Γερμανός θα ήθελε πολύ να τον φέρει στο Anfield, για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Sadio Mane ή του Mo Salah, σε περίπτωση πάντα που ένας εκ των δύο αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από την ομάδα.

Μετά την επιστροφή της Tottenham στο Champions League, η Liverpool δεν αναμένεται να προσπαθήσει να κάνει δικό της, τον 29χρονο άσο, όπως αναφέρει και το football.london.

Η Tottenham προηγήθηκε φέτος στο Anfield με γκολ του Son.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com