Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > ΠΑΡΑΝΟΙΑ: 500 χιλιάδες στην επιστροφή ΗΡΩΩΝ της Liverpool!

ΠΑΡΑΝΟΙΑ: 500 χιλιάδες στην επιστροφή ΗΡΩΩΝ της Liverpool!

Φανταστείτε το σενάριο. Η Liverpool τη Κυριακή δεν παίρνει τη Premier League και έξι βράδια μετά χάνει και το UEFA Champions League.

Δυστυχώς δεν χρειάζεται να είστε κάποιος… διάσημος παραμυθάς, αφού το παραπάνω είναι η απτή πραγματικότητα.

Η ομάδα, σε συνεργασία με τη πόλη, είχε σχεδιάσει καιρό πριν τη παρέλαση μία μέρα μετά το τελικό, για να γιορτάσουν όλοι μαζί την κατάκτηση τουλάχιστον των δύο εγχώριων κυπέλλων, αλλά και του πρωταθλήματος της Δεύτερης Κατηγορίας των Γυναικών.

Βέβαια, από τη στιγμή που η Liverpool έχασε τον τελικό, πολλοί ήταν αυτοί που φοβόντουσαν πως η ανταπόκριση θα είναι μικρή, λόγω της μεγάλης και, εν τέλει, συσσωρευμένης απογοήτευσης.

Αμ δε. Οι οπαδοί της Liverpool έδωσαν μαθήματα το απόγευμα της Κυριακής προκαλώντας ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ στους δρόμους της πόλης, δημιουργώντας ένα εορταστικό κλίμα, υποδεχόμενοι τους ήρωες τους πίσω στο σπίτι τους.

Η επίσημη εκτίμηση του Δήμου της πόλης κάνει λόγο για ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ κόκκινους στους δρόμους για την υποδοχή! Για σύγκριση, τόσοι ήταν και στο τουρ της ομάδας μετά τον κερδισμένο τελικό της Μαδρίτης το 2019!

Μαζί με τη γυναικεία ομάδα, λοιπόν, στήθηκε ένα απίστευτο πάρτι στους δρόμους, με παίκτες και προπονητικό τιμ να είναι φανερά συγκινημένοι, αλλά και όλοι μαζί με τον κόσμο να… αλληλοβοηθιούνται στο να κλείσουν τις πληγές που σίγουρα δημιουργήθηκαν τη τελευταία δύσκολη εβδομάδα.

Το ερώτημα, λοιπόν, που εύκολα τίθεται, είναι ένα… ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ;

Μεθυσμένη πολιτεία παρά την ήττα το Λίβερπουλ!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com