Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η δήλωση του Robertson και τα πλαστά εισιτήρια

Η δήλωση του Robertson και τα πλαστά εισιτήρια

Στα πλαστά εισιτήρια που είχαν προμηθευτεί οι οπαδοί της Liverpool απέδωσε η UEFA την καθυστέρηση στην έναρξη του χθεσινοβραδινού τελικού με την Real Madrid, με τον Andy Robertson να αφήνει αιχμές στις δηλώσεις για την έλλειψη οργάνωσης της ομοσπονδίας.

Όπως ανέφερε και ο Robbo, δεν είναι δυνατό να προμηθεύτηκε φίλος του, μέσω του συλλόγου ένα πλαστό εισιτήριο για τον τελικό, οπότε μάλλον κάτι άλλο ευθύνεται για την καθυστέρηση στην έναρξη και το χάος που επικράτησε έξω από το Stade de France.

Ο Robbo αναφέρει στις δηλώσεις του: 

“ Πρέπει να έχεις κάποια κατανόηση γιατί αυτό έπεσε στο Παρίσι την τελευταία στιγμή με όλα όσα συνέβησαν με τη Ρωσία. Αλλά ως διοργάνωση της UEFA, είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και θα πρέπει να οργανωθεί πολύ καλύτερα. ”

“ Τέτοια πράγματα δεν πρέπει να συμβαίνουν και σίγουρα δεν πρέπει να υπάρχει ούτε η δύναμη που χρησιμοποιούν ορισμένες αρχές. Τα εισιτήριά μου περνούσαν από τον σύλλογο και κάποιος είπε σε έναν από τους φίλους μου ότι είχε ένα ψεύτικο εισιτήριο, το οποίο σας διαβεβαιώνω ότι δεν ήταν. ”

“ Σχεδόν όλες οι οικογένειές μας επηρεάστηκαν, νομίζω. Μπορώ να μιλήσω μόνο για την οικογένειά μου και το μόνο που ξέρω είναι ότι όλοι είναι ασφαλείς και αυτή είναι η κύρια προτεραιότητά μου. Ελπίζω όλοι οι οπαδοί να είναι ασφαλείς. ”

“ Τότε προφανώς η γαλλική αστυνομία αποφάσισε να ρίξει δακρυγόνα σε οπαδούς και οικογένειες. Δεν είχε οργανωθεί καλά. ”

Ένα απόλυτο χάος για την UEFA.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com