Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Κλείστε ξενοδοχείο για τον επόμενο τελικό!»

Klopp: «Κλείστε ξενοδοχείο για τον επόμενο τελικό!»

Σίγουρος πως θα επιστρέψει στον τελικό του Champions League και μάλιστα στον επόμενο, εμφανίστηκε ο Jürgen Klopp μετά την ήττα με 1-0 από την Real Madrid στο Παρίσι.

Ο προπονητής της ομάδας δήλωσε:

“ Στα αποδυτήρια κανείς δεν αισθάνεται ότι ήταν μια εξαιρετική σεζόν αυτή τη στιγμή. Ίσως χρειαζόμαστε μερικές ώρες για αυτό. Ήταν οι δύο αποφάσεις εναντίον μας ήταν και τα περιθώρια τα μικρότερα δυνατά. ”

“ Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, όχι ένα τέλειο παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι ένα τέλειο παιχνίδι είναι εφικτό απέναντι σε έναν αντίπαλο στημένο με τέτοιο τρόπο. ”

“ Είχαμε πολλά σουτ αλλά όχι τα πιο καθαρά. Ο Courtois έκανε δύο κορυφαίες αποκρούσεις. Δεχτήκαμε γκολ από ένα πλάγιο. Ο Valverde ήθελε να σουτάρει, ο Vinicius ήταν εκεί και τέλος. ”

Για την απόδοση της ομάδας του είπε:

“ Τα αγόρια προσπάθησαν τα πάντα, ειδικά στο 1-0 και μετά παίξαμε όπως θέλαμε να παίξουμε. Είχαμε τα χαφ μας πολύ βαθιά. Είναι μια απειλή όμως με τις αντεπιθέσεις. Θέλαμε να είμαστε πιο γενναίοι στο δεύτερο ημίχρονο. ”

“ Αυτό είπαμε στο ημίχρονο. Παίξαμε γύρω από εκείνους. Θα έπρεπε να είχαμε παίξει περισσότερο στο σύστημα μας παρά γύρω από αυτούς. ”

“ Είχαμε πολλά περισσότερα σουτ, αλλά το πιο καθοριστικό στατιστικό είναι από την πλευρά της Real. Τους συγχαίρω. Σκόραραν, εμείς όχι. Είναι η πιο εύκολη εξήγηση στο ποδόσφαιρο. ”

“ Όταν ο τερματοφύλακας είναι ο παίκτης του αγώνα, κάτι δεν πάει καλά για την άλλη πλευρά. Ο Courtois έκανε τρεις απίστευτες αποκρούσεις. Θα ήθελα να είχα περισσότερες ευκαιρίες. Στο τελευταίοι μισό θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερες πάσες και σέντρες. ”

Αν πιστεύει πως η ομάδα θα επιστρέψει:

“ Είναι διαφορετικό. Δεν είναι κακό να φτάσεις στον τελικό. Είναι ένα είδος επιτυχίας. Όχι η επιτυχία που θέλεις να έχεις ”

“ Έχω ένα ισχυρό συναίσθημα ότι θα έρθουμε ξανά. Τα παιδιά είναι πραγματικά ανταγωνιστικά. Είναι μια εξαιρετική ομάδα μαζί. Θα έχουμε μια εξαιρετική ομάδα την επόμενη σεζόν. Πού είναι την επόμενη σεζόν; Κωνσταντινούπολη; Κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο. ” Είπε ο Klopp.

Για τα όσα συνέβησαν με την αστυνομία:

“ Δεν έχω μιλήσει ακόμα με την οικογένειά μου, αλλά ξέρω ότι είχαν δυσκολίες. Άκουσα μερικά πράγματα, δεν ήταν καλά. Ήταν αρκετά δύσκολο εκεί έξω, αλλά δεν ξέρω περισσότερα για αυτό. ”

Για τις χαμένες ευκαιρίες:

“ Ο Mo σκοράρει συχνά σε αυτές τις καταστάσεις. Ήταν μια εξαιρετική απόκρουση από τον Courtois, πρέπει να το σεβαστούμε. Η Real είχε ένα σουτ προς το τέρμα, ήταν ένα γκολ. ”

Για τις διαφορές με το 2018:

“ Η διαφορά μεταξύ του 2018 και του τώρα είναι ότι μας βλέπω να ερχόμαστε ξανά. Θα πάμε ξανά σίγουρα. Αύριο θα γιορτάσουμε τη σεζόν. Μετά από έναν βραδινό ύπνο και μια ομιλία από εμένα, θα καταλάβουν πόσο ξεχωριστό ήταν. ”

Τι δεν πήγε καλά:

“ Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά και η Real θα μπορούσε να είχε παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο και δεν το έκανε. Έπαιξαν όπως έπρεπε. Εκτός από το γκολ, δεν είχαν σουτ στο τέρμα. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι για την ομάδα μου. Σκόραραν με ένα, εμείς όχι με εννιά σουτ. ”

“ Με την ποιότητά μας μπορούμε να τους δημιουργήσουμε περισσότερα προβλήματα. Η Real αξίζει το τρόπαιο. Αν χάσεις, πρέπει να σκεφτείς ότι θα μπορούσες να τα κάνεις καλύτερα. Δεν νομίζω ότι είναι αήττητοι. Θα χάσουν έναν τελικό μια μέρα. ”

Για την αυριανή παρέλαση στην πόλη:

“ Έχουμε μια παρέλαση αύριο και πραγματικά ελπίζω ότι όλοι όσοι έχουν την ευκαιρία να φτάσουν στο Liverpool θα είναι εκεί αύριο και θα γιορτάσουν μαζί μας. ”

Η Liverpool θα επιστρέψει.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com