Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > UEFA: «Οι οπαδοί της Liverpool είχαν αγοράσει πλαστά εισιτήρια»

UEFA: «Οι οπαδοί της Liverpool είχαν αγοράσει πλαστά εισιτήρια»

Την δική της απάντηση για τα όσα συνέβησαν πριν την έναρξη του τελικού και οδήγησαν στην μεγάλη καθυστέρηση του προσπάθησε να δώσει η Uefa, ρίχνοντας την ευθύνη στους οπαδούς της Liverpool.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, μερικοί οπαδοί των Reds είχαν προμηθευτεί εισιτήρια, τα οποία ήταν πλαστά και φυσικά δεν μπορούσαν να αναγνωριστούν στα τουρνικέ, ώστε να τους παρέχουν την είσοδο στο γήπεδο.

Βέβαια, η Uefa δεν εξηγεί στην ανακοίνωση της γιατί προχώρησε στη χρήση χημικών, τη στιγμή που έξω από τις θύρες βρίσκονταν γυναίκες και μικρά παιδιά.

Η UEFA αναφέρει στην ανακοίνωση της:

“ Πριν αρχή του αγώνα, τα τουρνικέ στην πλευρά της Liverpool μπλοκαρίστηκαν από χιλιάδες οπαδούς που είχαν αγοράσει πλαστά εισιτήρια που δεν λειτουργούσαν στα τουρνικέ. ”

“ Αυτό δημιούργησε μια συσσώρευση οπαδών που προσπαθούσαν να μπουν μέσα. Ως αποτέλεσμα, η έναρξη καθυστέρησε κατά 35 λεπτά για να μπορέσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι οπαδοί με γνήσια εισιτήρια να αποκτήσουν πρόσβαση. ”

“ Καθώς οι αριθμοί έξω από το γήπεδο συνέχισαν να αυξάνονται μετά την έναρξη, η αστυνομία τους διέλυσε με δακρυγόνα και τους ανάγκασε να φύγουν από το γήπεδο. ”

“ Η UEFA συμπαραστέκεται σε όσους επηρεάστηκαν από αυτά τα γεγονότα και θα επανεξετάσει περαιτέρω αυτά τα θέματα επειγόντως μαζί με τη γαλλική αστυνομία και τις γαλλικές αρχές και με τη Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. ”

Στα πλαστά εισιτήρια έριξε την ευθύνη η UEFA.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com