Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πλάνα από τη κόκκινη λαοθάλασσα στο Παρίσι! (live)

Πλάνα από τη κόκκινη λαοθάλασσα στο Παρίσι! (live)

Το liverpool.gr σας βάζει στο κλήμα του μεγάλου τελικού με εικόνες και βίντεο από το Παρίσι, στο fan park των οπαδών της Liverpool!

Χιλιάδες οι Reds στο Παρίσι, χιλιάδες και στο fan park, το οποίο οργανώνεται από το Boss Night σε συνεργασία με την UEFA, όπως και στη Μαδρίτη (και το Κίεβο).

Και ναι, οι φίλοι μας στο The Anfield Wrap τα λένε πολύ καλά, το Παρίσι είναι ΚΟΚΚΙΝΟ!

4:10 Πρώτο τραγούδι για παίκτη, αυτό του δικού μας Κώστα Τσιμίκα!

Όλη η πόλη βέβαια, ζει το τελευταίο διήμερο στο ρυθμό των φιλάθλων της Liverpool, τους οποίους ταξιδιωτικά γραφεία και αστυνομία υπολογίζουν πως έχουν φτάσει… εξαψήφιο αριθμό, ερχόμενοι από όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου! Εδώ μερικά από τα πανό που έχουν φτάσει στη Γαλλική πρωτεύουσα…

4:40 Κυρίες και κύριοι… KING Kenny Dalglish!

Μόνο οι Reds τέτοια απίστευτη ατμόσφαιρα. Ισπανοί, ούτε για δείγμα στη πόλη. Άλλωστε για το fan park των οπαδών της Liverpool έγιναν προγραμματισμοί για 45.000 περίπου κόσμο. Για αυτό της Real Madrid, μόλις 6.000…

5:03 Ήρεμα τα πράγματα τη πρώτη ώρα του προγράμματος. Μουσική στα μεγάφωνα. Σε λίγο αναμένονται ένας – ένας οι μουσικοί του Boss Night να ανέβουν στη σκηνή, με κυριότερο προφανώς τον κύριο Jamie Webster…

5:04 Σαν να το μαντέψαμε. Η δεύτερη ώρα ξεκινάει με Kieran Molineux στο μικρόφωνο…

5:15 Πολύ φίλος μας ο… σωσίας του Virgil van Dijk που αποκτά εδώ ρόλο οργανωτή κερκίδας!

Red as far as the eye can see…

5:55 Εντωμεταξύ, το βαρύτιμο τρόπαιο φεύγει από το κέντρο του Παρισίου και το Champions League Park και ξεκινά το ταξίδι του για το Stade de France.

5:56 Camilla Cabello έχει υποσχεθεί στο γήπεδο η UEFA, Dua Lipa και One Kiss Is All It Takes τραγουδάει η κόκκινη στρατιά αυτή την ώρα!

5:58 Προφανώς και Freed From Desire…

5:59 Λατρεία για τον Jurgen Klopp!

6:24 Ανατριχιάστε ελεύθερα… You»ll Never Walk Alone.

6:28 Ωδή στον Αιγύπτιο βασιλέα…

6:29 And now we’re in heaven, we’re back in Paris, we’ll win Number Seven!

6:37 Εδώ και αρκετή ώρα στη σκηνή είναι ο Jamie Webster, ελπίζουμε τα πλάνα να έρθουν σύντομα. Όπως περιγράφουν αυτοί που βρίσκονται εκεί, «Νομίζαμε ότι στη Μαδρίτη έγινε χαμός, αυτό εδώ είναι δέκα φορές καλύτερο». Αναμένουμε.

6:43 Σαν να φθάνουν τα πλάνα λίγο πιο γρήγορα… Με ευκολία, άνεση, όσο ήρεμα θα θέλαμε. Σαν το νούμερο 4 της ομάδας, τον Virgil van Dijk!

6:54 Είναι Σάββατο βράδυ και μου αρέσει ο τρόπος που κουνιέσαι… Divock Origi!

6:56 Χωρίς λόγια.

7:00 Το event ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. Περιμένουμε για νέο υλικό…

7:01 Και ήρθε. ALLEZ ALLEZ ALLEZ!

7:02 Ω, όταν οι Reds προελαύνουν…

7:03 Ακούστε τους Kopites να τραγουδούν…

7:15 Με το You’ll Never Walk Alone ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του και κατ’ επέκταση ολόκληρο το event ο Jamie Webster και με αυτό θα σας αφήσουμε προς ώρας και εμείς. 22:00 (ώρα Ελλάδος) η σέντρα του μεγάλου τελικού και ελπίζουμε ο Jordan Henderson να είναι αυτός που θα έχει την τύχη να σηκώσει στο Παριζιάνικο ουρανό το τρόπαιο του UEFA Champions League.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com