Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Θα δώσω την καλύτερη απάντηση για το μέλλον μου το Σάββατο»

Mane: «Θα δώσω την καλύτερη απάντηση για το μέλλον μου το Σάββατο»

Για το μέλλον του ερωτήθηκε ξανά ο Sadio Mane σε συνέντευξη του ενόψει του τελικού του Champions League και εν μέσω δημοσιευμάτων που τον θέλουν να σκέφτεται σοβαρά την προοπτική της Bayern Munich.

Ξεκάθαρη απάντηση για το μέλλον του ο Σενεγαλέζος δεν έχει δώσει, αλλά τόνισε ξανά πως είναι απόλυτα επικεντρωμένος στη μεγάλη αυριανή αναμέτρηση του Παρισιού.

Σχετικά με το μέλλον του ανέφερε:

“ Ειλικρινά νομίζω ότι η απάντηση που μπορώ να σας δώσω τώρα είναι ότι νιώθω πολύ καλά και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του Σαββάτου, αυτή είναι η απάντηση που πρέπει να δώσω πριν από τον τελικό. ”

“ Αλλά ελάτε σε μένα το Σάββατο και θα σας δώσω την καλύτερη απάντηση που θέλετε να ακούσεις, σίγουρα. Είναι ξεχωριστό. Θα σας πω όλα όσα θέλετε να ακούσετε τότε. Ελάτε το Σάββατο και θα σας απαντήσω, το υπόσχομαι. ”

“ Αλλά προς το παρόν ας πάμε να κερδίσουμε το Champions League γιατί δεν έχω χρόνο για άλλα πράγματα. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να το κερδίσω γιατί είναι το μεγαλύτερο όνειρό μου και όλων των παιδιών, τότε θα σας δώσω τις απαντήσεις. ”

Όσο για τη διεκδίκηση της Χρυσής Μπάλας:

“ Ο στόχος μου και ο στόχος όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων της Liverpool είναι να κερδίσουμε τέσσερα τρόπαια. Μέχρι στιγμής έχουμε κερδίσει δύο, χάσαμε ένα και έχουμε τον τελικό του Champions League να παίξουμε. ”

“ Είναι αλήθεια [η ψηφοφορία αγνοεί τους Αφρικανούς παίκτες]. Αν το λέτε, τι να πω εγώ; Το οποίο είναι λυπηρό. Αυτό το κύπελλο, το Κύπελλο Εθνών Αφρικής είναι ένα από τα μεγαλύτερα για μένα, είναι το μεγαλύτερο τρόπαιο που έχω κερδίσει στη ζωή μου. ” Σημείωσε ο Mane.

“ Για έναν Αφρικανό παίκτη να μην έχει κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα από τον George Weah είναι σίγουρα λυπηρό. Η κατάκτηση του Champions League είναι ξεχωριστή. Έχω την ευκαιρία να παίξω ξανά στον τελικό και έχουμε την ευκαιρία να το κερδίσουμε όπως εμείς με μια δυνατή ομάδα. ”

“ Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το κερδίσουμε και μετά θα δούμε τι θα γίνει, με τη Χρυσή Μπάλα. ”

Ο Sadio Mane οδήγησε τη Liverpool στον μεγάλο τελικό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com