Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: «Είμαι έτοιμος για τον τελικό»

van Dijk: «Είμαι έτοιμος για τον τελικό»

Πανέτοιμος για τον μεθαυριανό τελικό του Uefa Champions League δήλωσε ο Virgil van Dijk, ο οποίος παράλληλα μίλησε και για τον αγώνα με την Real Madrid στο Παρίσι.

Ο Ολλανδός ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος:

“ Ναι, είμαι καλά, απολύτως καλά. Χωρίς προβλήματα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το Σάββατο, φυσικά. ”

“ Το σώμα μου απολαμβάνει σίγουρα λίγη ξεκούραση μετά από τόσα παιχνίδια, τόσες πολλές τεταμένες στιγμές και νομίζω ότι το να χτυπήσω λίγο μετά τον τελικό του FA Cup ήταν ίσως ένα σημάδι ότι το σώμα μου έπρεπε να ξεκουραστεί. ”

“ Αισθάνομαι απολύτως καλά τώρα και ανυπομονώ για, ελπίζω, μια ξεχωριστή βραδιά. ”

Για την προοπτική κατάκτησης του τροπαίου:

“ Φέτος θα μπορούσε να είναι ίσως λίγο πιο ξεχωριστή γιατί είναι η σεζόν της επιστροφής μου. Έτσι το νιώθω. Ήταν μια απίστευτη χρονιά.”

“ Ήταν ένα μεγάλο όνειρο που έγινε πραγματικότητα [να το κερδίσω το 2019], νομίζω ότι είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για κάθε ποδοσφαιριστή, νομίζω, να μπορεί να παίξει έναν τελικό Champions League αλλά [επίσης] να τον κερδίσει πραγματικά και επίσης να το κερδίσεις, ένα χρόνο μετά την ήττα σου τελικό, είναι ξεχωριστό. ”

“ Θα δούμε τι θα συμβεί. Το απολαμβάνουμε και θα δούμε τι γίνει. ”

Για τον αγώνα πρόσθεσε:

“ Προφανώς παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία του Champions League και πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να ελπίζουμε να σηκώσουμε αυτό το τρόπαιο. ”

“[ Έχουμε] ωριμάσει πολύ. Πολύ περισσότερη εμπειρία, μερικοί διαφορετικοί παίκτες, πολλοί παίκτες που έπαιξαν στους τελευταίους τελικούς προφανώς εξακολουθούν να παίζουν [για εμάς].”

“ Αλλά νομίζω ότι η εμπειρία και ο τρόπος που παίζουμε, ξέρετε, έχει αλλάξει και ήταν ο πρώτος μας τελικός μαζί [στο Κίεβο]. Προφανώς όταν βιώνεις τελικούς παίρνεις πολλά πράγματα μαζί του, αυτό κάναμε για παράδειγμα στη Μαδρίτη.”

Πανέτοιμος για το τρόπαιο ο Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com