Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Konate: «Ούτε που φανταζόμουν ότι θα φτάσω στον τελικό»

Konate: «Ούτε που φανταζόμουν ότι θα φτάσω στον τελικό»

Το όνειρο του ζει ο Ibrahima Konate με την συμμετοχή στον τελικό του Uefa Champions League το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στην Real Madrid.

Όπως δήλωσε σήμερα ο Γάλλος στόπερ, δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί κάτι καλύτερο από το να αγωνιστεί στον τελικό της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στην πρώτη του σεζόν στο Anfield.

Ο Ibou για τον Σαββατιάτικο τελικό δήλωσε:

“ Ούτε που το φανταζόμουν. Αν με ρωτούσες τι ήθελα, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να ονειρευόμουν κάτι καλύτερο. Σίγουρα, όταν μιλάς για τον τελικό του Champions League στην πόλη μου, ειλικρινά μένω άφωνος. ”

“ Ξέρουμε ότι θα παίξουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα της Real Madrid, οπότε θα πρέπει να προετοιμαστούμε καλά. ”

Για την πρώτη του σεζόν στην ομάδα:

“ Όταν ήρθα εδώ ήξερα ότι οι προσδοκίες ήταν πολύ υψηλές στον σύλλογο, ζητούνται πολλά από σένα, αλλά αυτό που πετυχαίνουμε τώρα είναι μοναδικό, δεν ξέρω αν έχει ήδη επιτευχθεί κάτι παρόμοιο στην ιστορία του συλλόγου. ”

“ Νομίζω ότι πήγε πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να στοχεύσουμε ακόμα πιο ψηλά για να έχουμε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.”

“ Όχι συγκεκριμένα [να συνηθίσω] στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αλλά περισσότερο στον σύλλογο, στον τρόπο που παίζει η ομάδα, στην τακτική και το στυλ παιχνιδιού του προπονητή. Ήθελα να προσαρμοστώ σε αυτά τα πράγματα κατά την πρώτη μου σεζόν. Προσωπικός μου στόχος ήταν να κερδίσουμε ένα τρόπαιο. ”

“ Το να σκοράρεις το πρώτο σου γκολ στο Champions League είναι κάτι απίστευτο. Δεν συνειδητοποιείς τι συμβαίνει αμέσως. Μετά, πέτυχα το δεύτερο γκολ μου στον επαναληπτικό αγώνα! Νόμιζα ότι ήμουν σε όνειρο. ”

“ Αλλά αυτό που είναι πραγματικά δύσκολο είναι ότι δεν έχεις καν τον χρόνο να το απολαύσεις πραγματικά, έχεις ένα άλλο σημαντικό παιχνίδι το επόμενο Σαββατοκύριακο, δύο ή τρεις ημέρες αργότερα. ” Εξήγησε ο Konate.

“ Λοιπόν, νομίζω ότι θα αναλογιστώ όλες αυτές τις στιγμές στο τέλος της σεζόν, ελπίζω με μερικά τρόπαια! ”

Ο Ibrahima Konate γράφει το 0-1 στον ημιτελικό του FA Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com