Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με Fabinho και Gomez η προπόνηση, εκτός ο Thiago

Με Fabinho και Gomez η προπόνηση, εκτός ο Thiago

Η Liverpool προπονήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο The AXA Training Centre ενόψει του Σαββατιάτικου τελικού με την Real Madrid, με τους Fabinho και Joe Gomez να προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά τον Thiago Alcantara να μένει εκτός.

Όπως όλα δείχνουν οι Fabinho και Gomez κερδίζουν την μάχη με τον χρόνο και θα είναι κανονικά στη διάθεση του Jürgen Klopp για το παιχνίδι με τους Μαδριλένους, έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αποκόμισαν πριν από δύο και μια εβδομάδα αντίστοιχα.

Τα νέα δεν είναι όμως ενθαρρυντικά και όσο αφορά την συμμετοχή του Thiago στον τελικό της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, αφού ο έμπειρος χαφ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αχίλλειο και δεν προπονήθηκε σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά κρίθηκε προτιμότερο να δουλέψει στο γυμναστήριο με τον φυσιοθεραπευτή, Lee Nobes.

Οι πιθανότητες σαφώς και δεν είναι με το μέρος, όμως η ομάδα είναι διατεθειμένη να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να αγωνιστεί ο άσος το βράδυ του Σαββάτου στο Stade de France.

Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, κατά πάσα πιθανότητα ο Γερμανός τεχνικός θα επιλέξει μια τριάδα κέντρου, αποτελούμενη από τους Jordan Henderson, Naby Keita και Fabinho, που επέστρεψε στις προπονήσεις και φαίνεται πως προλάβει τον τελικό του Uefa Champions League.

Εκτός της σημερινής προπόνησης έμεινε και ο Divock Origi που έχει ήδη τεθεί εκτός από τον τελικό.

Ο Fabinho προλαβαίνει τον τελικό του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com