Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Benzema: «Η Liverpool νομίζει ότι έχει ήδη κερδίσει»

Benzema: «Η Liverpool νομίζει ότι έχει ήδη κερδίσει»

Για τον μεγάλο Σαββατιάτικο τελικό του Uefa Champions League κόντρα στη Liverpool μίλησε ο σταρ της Real Madrid, Karim Benzema.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής των Μαδριλένων στη φετινή διοργάνωση και φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Χρυσής Μπάλας ανέφερε πως οι Reds πιστεύουν πως έχουν ήδη κερδίσει τον τελικό, τονίζοντας πως η ομάδα του Jürgen Klopp δεν έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια.

Ας δούμε τα λόγια του Γάλλου επιθετικού:

“ Είναι πολύ καλοί. Δεν έχουν αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Εμείς πρέπει όμως να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι και αν κάνουμε το δικό μας κομμάτι, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Είμαι αισιόδοξος. ”

“ Παίζουμε εκτός έδρας, όχι στην έδρα μας. Θα μας βάλουν μεγάλη πίεση. Θα πρέπει να αντέξουμε και να παίξουμε με τις αντεπιθέσεις ή να κερδίσουμε την μπάλα. ”

“ Η Liverpool θα παίξει στον τελικό με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ίσως μπορεί να πιστεύει ότι έχει ήδη κερδίσει ή ότι η Real δεν είναι η Real που ήταν παλιά, δεν ξέρω. Αλλά δεν πειράζει γιατί εμείς θα είναι 11 εναντίον 11. Ο Salah μπορεί να λέει ό,τι θέλει. ” Είπε ο Benzema.

Ρωτήθηκε πως μπορεί να κερδίσει η ομάδα του την Liverpool: 

“ Σκοράρεις ένα περισσότερο γκολ και αυτό είναι! ”

“ Ελπίζουμε να κερδίσουμε το Champions League και να φέρουμε το τρόπαιο πίσω στη Μαδρίτη. ”

Το Champions League ξανά θέλει ο Karim Benzema.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com