Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τον τελικό του Champions League

Ο Klopp για τον τελικό του Champions League

Τις πρώτες του δηλώσεις για τον Σαββατιάτικο τελικό του Uefa Champions League κόντρα στην Real Madrid έκανε ο Jürgen Klopp στην ιστοσελίδα της Uefa.

Οι Reds θα κοντραριστούν με τους Μαδριλένους στο Παρίσι και σύμφωνα με τον Γερμανό θα πρέπει να αξιοποιήσουν την εμπειρία τους από τους τελικούς του 2018 και του 2019.

Ο Klopp για τον Σαββατιάτικο τελικό δήλωσε:

“ Το κάναμε με τον τρόπο της Liverpool, που είναι ο δύσκολος τρόπος. Έτσι, χάσαμε [μερικούς] μεγάλους τελικούς, προφανώς. ”

«Την πρώτη χρονιά, χάσαμε τον τελικό του Europa League και του League Cup. Όλες αυτές οι εμπειρίες είναι σημαντικές στη ζωή. Αυτοί οι τελικοί είναι. ”

“ Έτσι, επιστρέψαμε και έπρεπε να μάθουμε [πώς να κερδίζουμε]. Έπρεπε να μάθουμε [πώς] να είμαστε στο κορυφαίο επίπεδο συγκέντρωσης σε ένα παιχνίδι σαν αυτό. ”

“ Να κάνεις όλα αυτά που κάνεις όλα αυτά τα χρόνια, να τα χρησιμοποιήσεις σε ένα τόσο υψηλό, παραγωγικό παιχνίδι – και αυτό είναι το σχέδιο. Οπότε ναι, νομίζω ότι αν δεν είσαι ήδη μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης, αλλά θέλεις να φτάσετε εκεί, τότε θα πρέπει να μάθεις [πώς]. ”

“ Και αυτό κάναμε και είμαι πραγματικά χαρούμενος με το πώς έχουν εξελιχθεί τα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος που η ομάδα είναι πολύ καλή μαζί από τότε. Ορισμένοι παίκτες παίζουν έναν τρίτο τελικό Champions League, κάτι που είναι απολύτως απίστευτο. ”

Για την Real Madrid:

“ Ήταν πάντα δύσκολα απέναντι της. Είναι δύσκολα επειδή, πρώτα από όλα, είναι μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης, ένας σύλλογος παγκόσμιας κλάσης και ξέρει πώς να κερδίζει ποδοσφαιρικούς αγώνες. ”

“ Πιστεύω ότι αυτό τα λέει όλα και δεν είναι εκεί έξω για να παίξουν φιλικά παιχνίδια, αλλά ούτε εμείς είμαστε και ειδικά όχι σε έναν τελικό. Νομίζω ότι από το 2018 δεν άλλαξαν πολλά στα ρόστερ των δύο ομάδων, ειδικότερα στην Real Madrid, ο κορμός και ειδικά η μεσαία γραμμή τους, είναι ακόμα εδώ. ”

“ Πολλά πράγματα εξακολουθούν να είναι [όπως] ήταν πριν. Έτσι, η άμυνα τους έχει αλλάξει πολύ, μπροστά, ο Cristiano [Ronaldo] δεν είναι εκεί, αλλά ο [Karim] Benzema είναι ακόμα εκεί, οι νεαροί Βραζιλιάνοι [Vinicius Junior και Rodrygo] είναι τώρα εκεί, άρα είναι μια κορυφαία ομάδα. ” Είπε ο Klopp

“ Αλλά είναι καλό να έχουμε παίξει τελικούς πριν, σίγουρα. Το είπα αφού κερδίσαμε τον τελικό με την Tottenham: σε όλους τους τελικούς που έχουν παίξει οι ομάδες μου στο παρελθόν, παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά χάσαμε. ”

“ Έτσι, πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε τελικούς και έχουμε κερδίσει μερικούς, όχι μόνο τελικούς Champions League, αλλά και μερικούς άλλους. Είμαστε πιο έμπειροι [τώρα] και αυτό είναι μάλλον καλό. ”

O Klopp προσπαθεί να παρηγορήσει τον Salah με μια αγκαλιά, μετά τον τραυματισμό του στον τελικό του Champions League..
Πολλά έχουν αλλάξει στη Liverpool από τον τελικό του Κιέβου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com