Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mbappe: «Συζήτησα και με την Liverpool»

Mbappe: «Συζήτησα και με την Liverpool»

Klopp και Mbappe μετά τη συνάντηση των δύο ομάδων στο Anfield το 2018.

Σε συζητήσεις και με την Liverpool βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα ο Kylian Mbappe, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη του στην Telegraph.

Ο Γάλλος που τελικά συμφώνησε να παραμείνει στην Paris Saint-Germain συζήτησε και με την πλευρά, κυρίως λόγω της μητέρας του που υποστηρίζει την ομάδα, χωρίς όμως φυσικά να προκύψει κάποια συμφωνία.

Ο Mbappe μίλησε για τις συζητήσεις του με τη Liverpool:

“ Μιλήσαμε, αλλά όχι πολύ. Μιλήσαμε λίγο. ”

“ Μίλησα στη Liverpool επειδή είναι η αγαπημένη ομάδα της μαμάς μου, η μαμά μου αγαπά τη Liverpool. Δεν ξέρω το γιατί, θα πρέπει να τη ρωτήσετε! ”

“ Είναι ένας καλός σύλλογος και τον συνάντησα πριν πέντε χρόνια. Όταν ήμουν στην Monaco τους συνάντησα. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος. ”

Για την απόφαση του να παραμείνει στο Παρίσι: 

“ Στο τέλος, ασφαλώς και ήταν ανάμεσα στην Paris Saint-Germain και στην Real Madrid. ”

“ Όλοι γνωρίζουν πως ήθελα να φύγω για την Real Madrid πέρυσι και νομίζω πως θα ήταν μια καλή απόφαση αν το έκανα. Τώρα όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά, γιατί ήμουν ελεύθερος. ”

“ Ήμουν ελεύθερος και ήταν σημαντικό να το ανταποδώσω στη χώρα μου. Αν έφευγα, θα το έκανα ως ένας σπουδαίος παίκτης, αλλά υπάρχει και το συναισθηματικό κομμάτι. Δεν θεωρώ πως το κεφάλαιο μου εδώ έχει κλείσει. Τα πράγματα δεν έχουν τελειώσει για εμένα στην PSG. ”

“ Είμαι Γάλλος και γνωρίζω πως είμαι σημαντικός για τη χώρα μου και όταν είσαι σημαντικός, δεν πρέπει να σκεφτείς μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά και τη ζωή σου. ”

Η Liverpool δεν μπορούσε να αποκτήσει τον Mbappe.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com