Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > ΕΠΙΣΗΜΟ: Παίκτης της Liverpool o Fabio Carvalho!

ΕΠΙΣΗΜΟ: Παίκτης της Liverpool o Fabio Carvalho!

Την απόκτηση του Fabio Carvalho από τη Fulham ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η Liverpool!.

Όπως είχατε διαβάσει το προηγούμενο μήνα στο liverpool.gr, οι δύο ομάδες είχαν έρθει σε απόλυτη συμφωνία για την απόκτηση του Πορτογάλου (έχει συμμετοχές και με τις μικρές εθνικές της Αγγλίας) μεσοεπιθετικού των Cottagers.

Τα δεδομένα της μεταγραφής δεν έχουν αλλάξει. 5 εκατομμύρια λίρες «μπροστά» και λίγο πάνω από 2.5 σε μορφή μπόνους επίτευξης στόχων είναι το κόστος για την απόκτηση ενός από των πιο «καυτών» νέων ονομάτων του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, οι προσδοκίες για τον νεαρό είναι τόσο υψηλές, που κύκλοι μέσα από το Anfield αναμένουν ο Carvalho να είναι σημαντική μονάδα για την ομάδα του Jurgen Klopp από τη νέα μόλις σεζόν!

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Liverpool αναφέρει πως:

«Η Liverpool FC μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Fabio Carvalho θα ενταχθεί στον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι».

«Ο 19χρονος επιθετικός θα ολοκληρώσει επίσημα τη μεταγραφή του στους Reds την 1η Ιουλίου».

«Ο Carvalho έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην άνοδο της Fulham πίσω στην Premier League το 2021-22, σημειώνοντας 10 γκολ και δίνοντας 8 ασίστ σε 36 αγώνες καθώς η ομάδα του Marco Silva κέρδισε τον τίτλο της Championship».

«Είχε εμφανιστεί για τους Cottagers στην κορυφαία κατηγορία σε τέσσερις περιπτώσεις την προηγούμενη σεζόν, σημειώνοντας το πρώτο του ξεκίνημα σε βασική ενδεκάδα στην Premier League με ένα γκολ εκτός έδρας στη Southampton τον Μάιο του 2021».

«Ένα συναρπαστικό ταλέντο που γεννήθηκε στην περιοχή της Λισαβόνας της Πορτογαλίας, ο Carvalho έκανε το ντεμπούτο του για την U21 της Πορτογαλίας τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, έχοντας προηγουμένως εκπροσωπήσει την Αγγλία σε επίπεδο νέων».

«Ο Carvalho πέρασε από τις τάξεις της ακαδημίας στη Fulham και συνέχισε με 44 συμμετοχές συνολικά για την ομάδα του Λονδίνου».

Επίσημα στη Liverpool o Carvalho!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com