Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νίκησε ξανά με ανατροπή αλλά δεν ήταν αρκετό

Νίκησε ξανά με ανατροπή αλλά δεν ήταν αρκετό

We Are Liverpool, This Means More! Οι Reds επικράτησαν με 3-1 της Wolves με ανατροπή στο Anfield, όμως δεν κατέκτησε το πρωτάθλημα, παρότι έφτασε τους 92 βαθμούς!

Η Liverpool χρειάστηκε ανατροπή και τα τέρματα των Mane, Salah και Matip, για να κερδίσουν τη Wolves, όμως κάτι τέτοιο έκανε και η Manchester City, κερδίζοντας με 3-2 την Aston Villa του Steven Gerrard.

Μια εξαιρετική σεζόν για την Liverpool που την βρίσκει στην δεύτερη θέση της Premier League.

Α’ Ημίχρονο: Με επτά αλλαγές από την ενδεκάδα της Τρίτης και επιθετική τριάδα αποτελούμενη από τους Mane, Jota και Diaz ξεκίνησαν οι Reds εναντίον της Wolves.

Το σκορ στον αγώνα άνοιξε μόλις στο τρίτο λεπτό της συνάντησης, με την Wolves να αιφνιδιάζει τους Reds και να παίρνει προβάδισμα στο σκορ με τον Pedro Neto, ο οποίος μετέτρεψε σε γκολ την πολύ καλή σέντρα του Raul Jimenez, τον οποίον βρήκε ο Jose Sa με ένα πολύ καλό βολέ.

Στο 6’ ήρθε η πρώτη ευκαιρία της Liverpool, με την κεφαλιά όμως του Matip να μην βρίσκει εστία. Στο 10’ οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία για την ισοφάριση, με τον Jose Sa να σταματά τον Luis Diaz που δεν έκανε καλή επαφή με τη μπάλα και δεν πλάσαρε σωστά.

Οι Reds είχαν την υπεροχή μετά το 0-1, όμως δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν γρήγορα και λίγο έλειψε να βρεθούν πίσω με 0-2 στο 19’, όταν Neto και Dendoncker συνδυάστηκαν, με το πλασέ του τελευταίου να φεύγει στο Kop.

Οι Λύκοι έχασαν την ευκαιρία τους να κάνουν το 0-2 και η Liverpool τους τιμώρησε στο 24’, με τον Sadio Mane, κάνοντας εκείνη το 1-1! Ο Thiago με μια υπέροχη ασίστ με τακουνάκι τροφοδότησε τον Mane, για να νικήσει εκείνος τον Sa με το αριστερό!

Μια ανάσα από το 2-1 έφτασαν οι Reds στο 28’, όταν αρχικά ο Bolly έκοψε με σώμα την προσπάθεια του Trent και στη συνέχεια εκείνη του Robertson έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Sa.

Η Liverpool συνέχισε να πιέζει για το δεύτερο γκολ, με τον Sa να είναι ξανά σε ετοιμότητα για να μπλοκάρει σταθερά την κεφαλιά του Mane στο 38’. Ορισμένα δευτερόλεπτα αργότερα, το σύνολο του Lage άγγιξε το 1-2, όταν ο Hwang βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Alisson και πλάσαρε, με τον Βραζιλιάνο να κάνει επαφή με την μπάλα και να παραχωρεί κόρνερ.

Το ημίχρονο δεν ολοκληρώθηκε με καθόλου καλό τρόπο για την Liverpool, αφού ο Thiago Alcantara δεν το ολοκλήρωσε, βγαίνοντας μόμος του από τον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να αντικατασταθεί.

Β’ Ημίχρονο: Με την έναρξη της επανάληψης, ο James Milner πήρε την θέση του Thiago Alcantara και ο Ruddy την θέση του Sa για την Wolves, λόγω τραυματισμού του Πορτογάλου keeper.

Η Liverpool ξεκίνησε και στο δεύτερο μέρος, όπως ακριβώς αναμενόταν, ψάχνοντας δηλαδή το 2-1 και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 50’, με τον Mane, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ. 

Το 2-1 δεν μπόρεσε να έρθει ούτε στο 52’, όταν βρέθηκε σε θέση βολής ο Diogo Jota, με το σουτ του να βρίσκει πρώτα στον Toti και έπειτα στον πεσμένο Mane, για να καταλήξει άουτ.

Η Liverpool προχώρησε στη δεύτερη της αλλαγή στο ματς στο 58ο λεπτό, με τον Mo Salah να παίρνει την θέση του Diogo Jota.

Από μακριά δοκίμασε τα πόδια του ο Trent στο 65’, με τον Ruddy να απομακρύνει με δυσκολία.

Το παιχνίδι άνοιξε ακόμη περισσότερο στα επόμενα λεπτά, με την Liverpool να έχει ευκαιρίες με πλασέ του Mo Salah και την Wolves τις δικές της, με τον Hwang, ο οποίος ήταν πάντα απειλητικός, αλλά οι τελικές του δεν ήταν αρκετές για να βάλουν ξανά μπροστά στο σκορ τους Λύκους.

Η Liverpool πάντα με το μυαλό της και στο Etihad συνέχισε να ψάχνει το δεύτερο γκολ, το οποίο εν τέλει ήρθε στο 84’, με τον Mo Salah! Από εκτέλεση κόρνερ, ο Matip πήρε την πρώτη κεφαλιά, οι φιλοξενούμενοι απομάκρυναν πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή και ο Salah στη συνέχεια από κοντά την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1! 

Μετά το 2-1, η ομάδα απέβαλλε το άγχος της και συνέχισε να ψάχνει και άλλα γκολ, βρίσκοντας το τρίτο στο 89’ με τον Andy Robertson! Firmino και Robbo συνεργάστηκαν υπέροχα, με τον Σκωτσέζο να τελειώνει τη φάση για το 3-1.

Οι συνθέσεις:

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Konate, Robertson; Henderson, Keita (Firmino 70′), Thiago (Milner 46′); Mane, Diaz, Jota (Salah 58′)

Πάγκος: Kelleher, Van Dijk, Τσιμίκας, Jones, Elliott, Minamino

Wolves: Sa (Ruddy 46′); Boly, Coady, Toti; Jonny, Neves, Moutinho, Dendoncker, Ait-Nouri; Neto (Hwang 22′), Jimenez

Για τους Reds ακολουθεί το επόμενο Σάββατο ο μεγάλος τελικός του Uefa Champions League κόντρα στη Real Madrid.

Η Liverpool νίκησε με ανατροπή την Wolves.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com