Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είναι η πιο συναρπαστική σεζόν της καριέρας μου»

Klopp: «Είναι η πιο συναρπαστική σεζόν της καριέρας μου»

Ως την πιο συναρπαστική σεζόν της καριέρας του ως προπονητής χαρακτήρισε τη φετινή της Liverpool ο Jürgen Klopp, με την ομάδα να εξακολουθεί διεκδικεί το quadruple παρότι βρισκόμαστε στην τελευταία αγωνιστική της Premier League.

Ο Γερμανός τεχνικός αναφορικά με τη φετινή σεζόν δήλωσε:

“ Είναι τεράστια, είναι απολύτως τεράστια και ναι, είναι η πιο συναρπαστική στιγμή της καριέρας μου. ”

“ Σίγουρα. Σίγουρα, απολύτως. Είχα την τύχη να περάσω μερικές συναρπαστικές στιγμές. Αν ρωτήσεις την γυναίκα μου, θα σου πει «Γιατί πάντα πάει μέχρι τον τελευταίο αγώνα;» Συμβαίνει απίστευτα συχνά, αλλά ναι, είναι η πιο συναρπαστικό, σίγουρα. ”

“ Επειδή το να είμαστε εδώ που είμαστε και να βλέπουμε πόσο καλά είναι τα παιδιά και να βλέπουμε τα στατιστικά που έχουμε, δύο παιχνίδια πριν τελειώσουμε την σεζόν, είναι απίστευτο. Αισθάνομαι σαν πριν από πέντε λεπτά ήταν επτά παιχνίδια, αλλά είναι ένα, έτσι είναι. ”

Για τη σημασία του να απολαμβάνεις το ταξίδι:

“ Αν παραμείνεις σε καλό δρόμο, εάν παραμείνεις στη σωστή διάθεση και αυτό κάνουμε, μπορείς να το κάνεις. Εγώ το έμαθα νωρίς αυτό. Απολαμβάνω πολύ το κάθε ταξίδι. ”

“ Σε ένα χρόνο έχεις προφανώς 365 ημέρες, σε 364 ημέρες στη Mainz – τα πράγματα ήταν έτσι καλά, για 364 ήταν καλύτερα όσο ποτέ άλλοτε στη ζωή μας ως ποδοσφαιριστές. ”

“ Στο τελευταία ημέρα, τα πράγματα ήταν άσχημα και ήταν στο χέρι μας να κρίνουμε τι κάνουμε για αυτό. Είπαμε εντάξει, ας το δοκιμάσουμε και ας το κάνουμε 365 μέρες. ”

“ Στη Mainz, η ζωή μου έδωσε άλλο ένα χτύπημα γιατί δεν προβιβαστήκαμε για έναν βαθμό και μετά για ένα γκολ, οπότε αυτό ήταν ένα πραγματικό τεστ. Μετά όμως πήραμε την άνοδο και τα πράγματα πήγαν καλά. ”

Η Liverpool απολαμβάνει την κάθε διαδρομή με τον Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com