Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το μήνυμα του Klopp στον κόσμο της Liverpool

Το μήνυμα του Klopp στον κόσμο της Liverpool

Ένα δικό του μήνυμα στον κόσμο της Liverpool θέλησε να στείλει ο Jürgen Klopp, πριν το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τη Wolves, μέσω του match programme της αναμέτρησης.

Οι Reds δεν θα τα παρατήσουν ποτέ, όπως δήλωσε ο Γερμανός και θα παίξουν μόνο για τη νίκη κόντρα στους Λύκους, χωρίς να κοιτάζουν το σκορ στο παιχνίδι της Manchester City.

Ο Γερμανός συγκεκριμένα αναφέρει:

“ Η εστίασή μας είναι εδώ. Η εστίασή μας πρέπει να είναι εδώ. Αν δεν μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, τότε τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Η νίκη θα είναι αρκετά δύσκολη δουλειά. Θα χρειαστεί να δώσουμε τα πάντα. Θα χρειαστεί να είμαστε υπομονετικοί και έξυπνοι. ”

“ Θα χρειαστεί να δουλέψουμε σκληρότερα από αυτούς. Το μυαλό μας, το σώμα μας, τα πάντα πρέπει να είναι εξ ολοκλήρου στο Anfield. Ξέρω ότι δεν χρειάζεται να μιλήσω με παίκτες ή οπαδούς γιατί θα ξέρουν τη δουλειά τους. ”

“ Κάντε την έδρα μας ένα καζάνι θετικής ενέργειας. Κάντε το να αφρίσει. Κάντε το να βουίζει. Το καθήκον για εμάς είναι να τα καταφέρουμε στο γήπεδο και ο κόσμος μας από την κερκίδα. Έχουμε δουλειά να κάνουμε. ”

“ Και μετά, όταν τελειώσει η δουλειά, μπορούμε όλοι να δείξουμε εκτίμηση ο ένας για τον άλλον. Τότε μπορούμε να πανηγυρίσουμε μεταξύ μας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Αν όλοι δώσουμε τα πάντα για το ματς, στο τέλος του δεν μπορούμε να έχουμε τίποτα άλλο παρά περηφάνια, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα αλλού. ”

“ Δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ. Δεν θα τα παρατήσουμε στα παιχνίδια. Δεν θα εγκαταλείψουμε τους αγώνες. Δεν θα τα παρατήσουμε σήμερα. Δεν θα τα παρατήσουμε ούτε την επόμενη σεζόν. Ή τις σεζόν μετά από αυτό. Αυτός ο σύλλογος δεν τα παρατά ποτέ. Συνεχίζουμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Μερικές φορές υποφέρουμε μαζί, μερικές φορές μοιραζόμαστε μαζί χαρά. Για εμάς είναι πάντα το ταξίδι. Είναι ένα κοινό ταξίδι. Δεν μπορεί να αφαιρεθεί από εμάς και να παρουσιαστεί σε κάποιον άλλο και να χαραχτεί το όνομά του πάνω του. Αυτό είναι δικό μας και πρέπει να το αγαπάμε. ”

“ Μέσα από την καρδιά μου, που είναι γεμάτη αγάπη και ανυπομονησία, ευχαριστώ όλους όσοι ήταν μαζί μας στο ταξίδι μέχρι τώρα αυτή τη σεζόν. Ήσασταν υπέροχοι συνοδοιπόροι. Και δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. ”

“ Δεν υπάρχουν σχέδια να μάθουμε το σκορ από τη City γιατί δεν έχει νόημα για εμάς. Μάλλον θα το ακούσουμε από τον κόσμο. Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι μας. Δεν υπάρχει κανένα σενάριο όπου θα μπορούσαμε να χάσουμε και να γίνουμε Πρωταθλητές. ”

“ Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στον εαυτό μας και στο δικό μας παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε. Ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί, αλλά πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι μας. Ξέρω τι διακυβεύεται. Δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αλλά υπάρχει πιθανότητα. Δεν χρειάζομαι περισσότερο από αυτό. Θα του δώσουμε μια προσπάθεια. ”

Συγκεντρωμένη στο δικό της παιχνίδι η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com