Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Wolves (preview)

Liverpool – Wolves (preview)

Τελευταία αγωνιστική της Premier League και η Liverpool υποδέχεται την Wolves στο Anfield στις 18:00 ώρα Ελλάδος το απόγευμα της Κυριακής.

Οι Reds θέλουν μόνο νίκη επί των Λύκων και παράλληλα απώλεια βαθμών της Manchester City κόντρα στην Aston Villa, ώστε να κατακτήσουν εκείνοι το πρωτάθλημα.

Μπορεί να μην είναι το πιθανότερο σενάριο, όμως η ομάδα του Klopp δεν θα σταματήσει να προσπαθεί, ακόμη και αν δεν κατακτήσει εκείνη το πρωτάθλημα την Κυριακή.

Η Liverpool είδε τους Mo Salah και Virgil van Dijk να προπονούνται κανονικά την Παρασκευή, όμως δεν είναι σίγουρο αν θα πάρουν ρίσκο με τον Αιγύπτιο ή αν θα τον προφυλάξουν για τον τελικό του Champions League. Ο Ολλανδός έχει σαφώς περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Οι μόνες απουσίες είναι εκείνες των Fabinho και Joe Gomez. Όλα όμως δείχνουν πως ο Βραζιλιάνος θα είναι έτοιμος για τον τελικό του Uefa Champions League.

Αλλαγές στο Κόκκινο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το διπλό στο Southampton ασφαλώς και θα δούμε, με τον Γερμανό να αναμένεται να επιλέξει μια ενδεκάδα παρόμοια με εκείνη που ξεκίνησε στον τελικό του FA Cup.

Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Divock Origi, του οποίου θα είναι το τελευταίο παιχνίδι στο Anfield ως παίκτης της Liverpool και αναμένεται να αποθεωθεί από τον κόσμο της ομάδας.

Η Wolves του Bruno Lage είναι αδιάφορη βαθμολογικά, ευρισκόμενη στην 8η θέση με 51 βαθμούς, 5 λιγότερους από την West Ham, η οποία κατέχει την τελευταία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Αλλαγή στην αρχική της ενδεκάδα αναμένεται να έχει και εκείνη, με τον Jose Sa να επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα, έχοντας μείνει στον πάγκο κόντρα στην Norwich.

Ο Bruno Lage εξακολουθεί να μην μπορεί να υπολογίζει στους Max Kilman, Romain Saiss και Nelson Semedo.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Anthony Taylor.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Δέκα συνεχόμενες νίκες κόντρα στη Wolves έχει η Liverpool.
  • Αήττητη η Liverpool σε τελευταίες αγωνιστικές με τον Jürgen Klopp.
  • Ήττες σε έξι από τις επτά τελευταίες τους αγωνιστικές στην Premier League έχουν οι Λύκοι.
  • Μόνο οι Reds είναι αήττητοι στην Premier League μέσα στο 2022.
  • Να τελειώσουν την σεζόν αήττητοι εντός έδρας θέλουν οι Reds.
  • Χωρίς νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια το σύνολο του Lage.
  • Γκολ σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια έχει πετύχει ο Joel Matip. Όσα στα προηγούμενα 45 μαζί.
Να κλείσουν την σεζόν με νίκη θέλουν οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com