Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Να αποχαιρετήσουμε τον Origi όπως του αξίζει»

Henderson: «Να αποχαιρετήσουμε τον Origi όπως του αξίζει»

Το τελευταίο του παιχνίδι στο Anfield ως ποδοσφαιριστής της Liverpool θα δώσει αύριο το απόγευμα ο Divock Origi, με τον Jordan Henderson να δηλώνει πως ομάδα και κόσμος πρέπει τον αποχαιρετήσουν όπως του αξίζει.

Ο Βέλγος υπήρξε καθοριστικός παίκτης για τη Liverpool όλα αυτά τα χρόνια, βοηθώντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του Uefa Champions League το 2019.

Ο Hendo αρχικά αναφέρθηκε στη μάχη του τίτλου:

“ Για τους οπαδούς μας, ελπίζω ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της κούρσας του τίτλου, ο καθένας από εσάς μπορεί να το απολαύσει. ”

“ Πηγαίνουμε στο τελευταίο παιχνίδι της εγχώριας σεζόν με την κούρσα του τίτλου να μην έχει κριθεί και έναν τελικό Champions League να μας περιμένει, είναι απόδειξη της δουλειάς που συνεχίζεται εδώ για αρκετό καιρό, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. ”

“ Πρέπει να πω ότι θα ήταν αδύνατο αν δεν έπαιζε το ρόλο του κάθε άτομο στο σύλλογο. Είναι μια συλλογική προσπάθεια με την αληθινή της έννοια και οι οπαδοί μας συμμετέχουν τόσο πολύ σε αυτό. ”

Για το τελευταίο παιχνίδι του Origi στο Anfield πρόσθεσε:

“ Φαίνεται ότι η Κυριακή θα είναι η τελευταία μέρα για τον Divock Origi στο Anfield με τη Liverpool, οπότε ελπίζω να πάρει το είδος αποχαιρετισμού που του αξίζει. Στην πραγματικότητα ξέρω ότι θα το κάνει επειδή ήταν ένας τόσο ξεχωριστός παίκτης για εμάς. ”

“ Αλλά είναι επίσης ένα απίστευτο άτομο που έχει βάλει αυτή την πόλη και τους ανθρώπους της στην καρδιά του. Η κληρονομιά του θα είναι τα επιτεύγματά του για αυτόν τον σύλλογο, αλλά θα είναι επίσης και οι στόχοι που έχει υποστηρίξει, όπως οι ντόπιοι μαθητές που βοηθά στο να περάσουν στο πανεπιστήμιο. ”

“ Η Κυριακή πρέπει να είναι γιορτή ό,τι κι αν συμβεί και ως αρχηγός του συλλόγου σίγουρα θα γιορτάσω για τον Divock και θα του ευχηθώ ό,τι καλύτερο για το μέλλον. ”

Henderson και Origi στο 4-0 επί της Barcelona.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com